ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΕΣ ΣΕ ΛΑΣΠΟΝΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 30 ΝΥΧΤΕΣ

images

Όταν οι πολίτες  βιώνουν την αγωνία για το αύριο, ορισμένοι μέσα από μια στενή οπτική γωνία, χάνουν την αίσθηση της πραγματικότητας. Πιστεύουν ότι με κουτσομπολίστικη πολιτική [κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι], κολλάνε στον τοίχο τα ίδια τα γεγονότα μέσα από ένα είδος πολιτικού χαφιεδισμού, ενώ οι ίδιοι είναι κολλημένοι στον ίδιο τοίχο. Η παιδαγωγική τους συμπεριφορά γίνεται αρνητική, προσπαθώντας να αγοράσουν ειδήσεις πουλώντας ακόμα και τα πιστεύω τους , σε μια περίοδο που οι εμπνευστές του σκληρού ροκ, μέσα από αυτό, προσπαθούν να κρύψουν την ανικανότητά  τους, καλλιεργώντας ένα κλίμα χαμηλών προσδοκιών, βάζοντας τον πήχη πιο χαμηλά, ώστε να κρύψουν την ανυπαρξία τους.

Η ρητορική τους και η πρακτική τους παραπέμπουν σε περασμένες δεκαετίες, όταν η πολιτική είχε αντικατασταθεί από γελοία σφηνάκια και σχόλια, με την ασθένεια αυτή να προχωρά και στην πορεία να προσβάλει όλα τα κέντρα παραγωγής πολιτικής πειθούς.

Η μέθοδος τους δείχνει στρατηγική υποχώρησης, προσπαθώντας να πουλήσουν στην κοινή γνώμη, συνέπεια λόγου και πράξεων, ενώ στην πραγματικότητα πορεύονται χωρίς να ομολογήσουν την αλήθεια και να παραδεχθούν ότι προχωρούν με διαδοχικούς συμβιβασμούς και ψευδεπίγραφες ρήξεις, και οι πληροφορίες που παίρνουν είναι βουτηγμένες σε λασπόνερα.

RealOraiokastro

25/11/2016

Μοίρασε το άρθρο!