
Τι ΠΑΟΚ, τι ανατροπή, τι παιχνίδι; Ο Δικέφαλος του Πάμπλο Γκαρσία ήταν από άλλο πλανήτη και για ένα ημίχρονο ισοπέδωσε την Αϊντχόφεν, η οποία μολονότι προηγήθηκε 0-1 στην Τούμπα, εν τέλει διασύρθηκε με 4-1. Οι αλλαγές του Ουρουγουανού κόουτς -ενδεχομένως και τα λόγια του στο ημίχρονο στα αποδυτήρια- διαφοροποίησαν πλήρως την εικόνα της ομάδας του που από εκεί που ζοριζόταν αρκετά στο α’ ημίχρονο, στο β’ έπαιξε… διαστημικό ποδόσφαιρο σκοράροντας τέσσερα γκολ από το 47′ ως το 66′!
Στο 21′ η Αϊντχόφεν δίχως να έχει απειλήσει τον ΠΑΟΚ κατόρθωσε να πάρει προβάδισμα στο σκορ (0-1) με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ζάχαβι (το κέρδισε ο Μάλεν από τον Σβαμπ). Μάλιστα η ολλανδική ομάδα στο 40′ είχε μεγάλη ευκαιρία για να τελειώσει το ματς. Ο Ζίβκοβιτς απέκρουσε ασταθώς το πλασέ του Ζάχαβι σε τετ-α-τετ, η μπάλα πέρασε κάτω από τα πόδια του Σέρβου γκολκίπερ και ο Βαρέλα πρόλαβε και απομάκρυνε προτού περάσει τη γραμμή.
Και προτού προλάβει να συνέλθει η Αϊντχόφεν δέχθηκε ομοβροντία από γκολ! Στο 55′ Ζίβκοβιτς με ωραία ντρίμπλα και δυνατό σουτ γύρισε το ματς (2-1).
ΠΑΟΚ: Ζ. Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο Σοάρες, Κρέσπο, Βαρέλα, Γιαννούλης (70′ Λύρατζης), Σβαμπ, Αογκούστο, Ελ Καντουρί (80′ Τσινγκάρας), Μπίσεσβαρ (46′ Τζόλης), Τσόλακ (46′ Σβιντέρσκι), Αντρ. Ζίβκοβιτς (85′ Μουργκ).
Αϊντχόφεν: Εμβογκό, Τεζέ, Σανγκαρέ, Μποσάλι, Μαξ, Τόμας, Ροσάριο (46′ Φάιν), Γκέτσε, Ιχατάρεν, Μάλεν, Ζάχαβι.


