Ο Ιωνικός γύρισε στη Super League με θρίαμβο 1-0 επί του Άρη!

Επιστροφή στην Νίκαια για αγώνα Super League μετά από 14 χρόνια βγαλμένη από τα πιο ένδοξα χρόνια του Ιωνικού. Η ομάδα της Νίκαιας με το εκπληκτικό γκολ του Αοσμάν στο 86′ τιμώρησε τον κάκιστο για ένα ακόμα παιχνίδι Άρη και πανηγύρισε μία ιστορική νίκη, την πρώτη στο πρωτάθλημα. 

Αντίθετα, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που και στο πρώτο μέρος είχαν βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα με το γκολ του Λένις όμως να ακυρώνεται ως οφσάιντ μετά από υπόδειξη του VAR. Ο Άκης Μάντζιος, όσο κι αν έψαξε τρόπο να απειλήσει η ομάδα του δεν το κατάφερε. Ούτε και με την αλλαγή σχηματισμού, όταν πέρασε στον Αλί στο γήπεδο, παίζοντας με δίδυμο στην επίθεση. 

 Ο ψυχωμένος Ιωνικός είχε υπομονή καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, εφάρμοσε το πλάνο του για το παιχνίδι και έφτασε σε ένα τρίποντο που ενδεχομένως φανεί πολύτιμο στη συνέχεια του πρωταθλήματος. 

Αναμφίβολα, η εικόνα του Άρη προβληματίζει και ενδεχομένως φέρει και εξελίξεις στους Κίτρινους που παρά τις πολλές μεταγραφές, παρουσιάζουν κάκιστη εικόνα, κάτι που μεταφράζεται και σε βαθμούς με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να παραμένει στους -5.

Στην αντίπερα όχθη ο Ιωνικός που θα στηριχτεί στην έδρα του, κατάφερε με το «καλημέρα» να την αξιοποιήσει και να πάρει ένα τρίποντο ψυχολογίας, μαγκιάς που δείχνει πως η ομάδα της Νίκαιας θα παλέψει σκληρά κόντρα σε κάθε αντίπαλο.

 

Μοίρασε το άρθρο!