Ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω. τίμησε τον πολυτιμότερο άνθρωπο της ζωής μας

Η μητέρα είναι ο πρώτος άνθρωπος που σκεφτόμαστε όταν έχουμε ανάγκη κάποιον δίπλα μας να μας στηρίξει… Είναι ο άνθρωπος που στέκεται δίπλα μας σε χαρές αλλά ακόμα πιο πιστά, στις λύπες μας… Είναι ο κάθε άνθρωπος που φέρεται μητρικά είτε είναι μητέρα είτε όχι… 

Τους παρευρισκόμενους γονείς,παιδιά,νηπιαγωγούς και Δημοτική αρχή, καλωσόρισε η πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω Ρένα Αντωνιάδου,η οποία αφού ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης οι οποίοι πραγματικά παρουσίασαν μια καταπληκτική δουλειά, τους παρευρισκόμενους, τους ηλεκτρονικούς του δήμου, τους εργαζόμενους της καθαριότητας, τον Παντελή Πορφυριάδη που έβαψε το σχολείο εξωτερικά, αφού τις τελευταίες ημέρες υπήρχαν γραμμένα συνθήματα στους τοίχους, και κυρίως τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου Αστέριο Γαβότση, για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο της, από τη θέση της προέδρου του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω., αναφέρθηκε στον ρόλο της μητέρας, λέγοντας χαρακτηριστικά, ότι η  μητέρα είναι ο πιο πολύτιμος άνθρωπος της ζωής μας. ΜΗΤΈΡΑ είναι ΖΩΗ, είναι ΑΓΑΠΗ, είναι η μεγαλύτερη ΑΓΚΑΛΙΑ, είναι το ΛΙΜΑΝΙ μας, η γιατρός, η νοσοκόμα, η δασκάλα, η εξομολογήτρια, η ψυχολόγος, η καλύτερη φίλη….η έννοια δηλαδή της ανιδιοτελής αγάπης.

Αναφορά επίσης έγινε σε όλα όσα επιτεύχθηκαν στα 5 χρόνια της θητείας της ,και κυρίως στο γεγονός της εξυγίανσης του ταμείου και της επιτυχίας χρηματοδότησης των 300.000 Ευρώ, τονίζοντας ότι όλα αυτά δεν θα γινόταν χωρίς την βοήθεια όλου του προσωπικού το οποίο με ιδιαίτερη συγκίνηση παρουσίασε και ευχαρίστησε έναν έναν προσωπικά για την άψογη συνεργασία τους και την υπέροχη δουλειά που κάνουν με τα παιδιά μας.

Χαιρετισμό επίσης απεύθυνε και ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης,ο οποίος εντυπωσιάστηκε από την τόσο μεγάλη προσέλευση του κόσμου,και μέσα από το βλέμμα του γυναικολόγου – Μαιευτήρα,αναφέρθηκε στον σημαντικό ρόλο της μητέρας με το παιδί.

Η 5η κατά συνέχεια εκδήλωση του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω. που ήταν αφιερωμένη για την μητέρα, και πραγματοποιήθηκε στη κατάμεστη από γονείς και παιδιά στην αυλή του 2ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου, οι οποίοι έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι από το πρόγραμμα της γιορτής. Η εκδήλωση έκλεισε με τα δωράκια  και τον πλούσιο μπουφέ με εδέσματα και καφέ.

Μοίρασε το άρθρο!