Οι κάτοικοι του Πετρωτού μίλησαν «με τον Ανέστη» – Τι ζήτησαν από τον υποψήφιο δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Ανέστη Πολυχρονίδη

Για τα προβλήματα που τους απασχολούν μίλησαν «με τον Ανέστη» οι κάτοικοι του Πετρωτού οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα που απηύθυνε η δημοτική παράταξη «Συνεργασία Τώρα» για συνάντηση με τον υποψήφιο δήμαρχο Ωραιοκάστρου Ανέστη Πολυχρονίδη, το απόγευμα της Δευτέρας (11 Φεβρουαρίου)

Ήταν η δεύτερη ανοιχτή συζήτηση «Με τον Ανέστη» στη διάρκεια της οποίας πολλοί κάτοικοι του Πετρωτού έθεσαν υπόψη του Ανέστη Πολυχρονίδη μια σειρά ζητημάτων που τους αφορούν όπως η κακή κατάσταση του οδικού δικτύου, ο ελλιπής φωτισμός των δρόμων και η έλλειψη ενός χώρου συνάθροισης για τα άτομα της τρίτης ηλικίας και για τους νέους. Τόνισαν ακόμη την ανάγκη καθαρισμού των ρεμάτων που έχουν μετατραπεί σε χώρους εναπόθεσης μπαζών και σκουπιδιών, καθώς και τοποθέτησης φωτεινού σήματος μέτρησης της ταχύτητας των οχημάτων τα οποία σήμερα διέρχονται από τον κεντρικό δρόμο με υψηλές ταχύτητες. «Δεν έγινε τίποτα όλα αυτά τα χρόνια. Ούτε ένα πλακάκι δεν μπήκε», είπαν χαρακτηριστικά οι κάτοικοι αναφερόμενοι στην τραγική κατάσταση των δρόμων του χωριού αλλά και της κεντρικής οδού. Στα προβλήματα που επίσης τους απασχολούν ανέφεραν την έλλειψη γιατρού, τα αδέσποτα, την αστική συγκοινωνία (τόσο όσον αφορά στη σύνδεση με το κέντρο του δήμου όσο και με τη Θεσσαλονίκη), καθώς και άλλα θέματα της καθημερινότητας για τα οποία έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο Ανέστης Πολυχρονίδης ο οποίος άκουσε όλες τις απόψεις και τις προτάσεις των κατοίκων του Πετρωτού και δεσμεύτηκε πως στην επόμενη συνάντηση που θα έχουν πριν από τις δημοτικές εκλογές θα ανακοινώσει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες με χρονοδιαγράμματα και πηγές χρηματοδότησης τις οποίες θα υλοποιήσει ως δήμαρχος Ωραιοκάστρου.

Την Πέμπτη στη Ν. Φιλαδέλφεια

Με κεντρικό σύνθημα «Είμαστε εδώ για να σας ακούσουμε» ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Ανέστης Πολυχρονίδης και τα στελέχη της δημοτικής παράταξης «Συνεργασία Τώρα» θα πραγματοποιήσουν ανοιχτές συζητήσεις σε όλες τις κοινότητες και σε όλους τους οικισμούς του διευρυμένου δήμου.

Η επόμενη –τρίτη- ανοιχτή συζήτηση «Με τον Ανέστη» θα πραγματοποιηθεί στη Ν. Φιλαδέλφεια, την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019, στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα του Κελεσόγλειου Πνευματικού Κέντρου.

Μοίρασε το άρθρο!