Μ.Αλευράς: Φτηνές εντυπώσεις από την αντιδήμαρχο καθημερινότητας

Αγαπητοί Ωραιοκαστρίτες καλημέρα!
Αυτές της ημέρες είδα τις φωτογραφίες της κ. Αντιδημάρχου Καθημερινότητας σχετικά με τα παγκάκια που έβαψαν και την βρυσούλα στο πάρκο της 19ης Μαϊου (εκκλησιά του Πέτρου και Παύλου) επιτέλους μετά από δύο χρόνια των παρακλήσεων τού Τοπικού Ωραιοκάστρου .Καλύτερα αργά παρά ποτέ., ευχαριστούμε. Βέβαια ούτε κουβέντα ακούστηκε ,ότι όλα αυτά ξεκίνησαν με τις αποφάσεις του Τοπικού Ωραιοκάστρου ,τις οποίες ψήφησε και η Πρόεδρος του Τοπικού που είναι της διοικούσας παράταξης.
Μάλλον δεν συμφέρει την διοίκηση του Δήμου να το πει ,διότι στο Τοπικό του Ωραιοκάστρου έμεινε μόνο μια σύμβουλος από την παράταξή τους και όλοι οι άλλοι απομακρύνθηκαν (και μπράβο τους -προκαλεί σεβασμό) , λόγο απαράδεκτου τρόπου διοίκησης.
Όμως κύριοι τής Διοίκησης .Παρουσιάσατε τις φωτογραφίες που βάψατε τα πέντε η έξι παγάκια .Γατί όμως δεν παρουσιάσατε φωτογραφίες στο ίδιο πάρκο των άλλων δέκα, που τα αφήσατε στην ίδια κατάσταση; Επίσης σας παρακαλώ ξανά, να επισκευάσετε επιτέλους το ξύλινο τραπέζι με παγκάκια , που κάθε βράδυ κάθονται τα παιδιά  μας σαν τα πουλιά πάνω στα καλώδια .Θεός φυλάει να μη πέσει κανείς από αυτά και σπάσε το χέρι .Τότε θα τα πούμε αλλού. Παρουσιάζω τις φωτογραφίες .
Προσπάθησα στην τοποθέτηση μου να είμαι αντικειμενικός και δίκαιος .Συγνώμη άλλα οι φτηνές εντυπώσεις δεν είναι για μένα και των συμβούλων του Τοπικού Ωραιοκάστρου.
Τις φωτογραφίες τις έβγαλα στις 16/9/2021
Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα δέντρο και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι

Μοίρασε το άρθρο!