Με φανερή την κούραση, ΑΕΚ και Άρης έμειναν στην «λευκή» ισοπαλία

Ο Άρης υπερασπίστηκε αποτελεσματικά την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα, με το 0-0 απέναντι στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Η ομάδα του Μάντζιου δεν έχασε στην Αθήνα από την Ένωση σε δυο ματς φέτος, πήρε 4 βαθμούς, αλλά έχασε και τα δύο στην έδρα της, σε ένα από τα παράδοξα της φετινής της πορείας. Βάσει της οποίας όμως, η τρίτη θέση ήταν το μίνιμουμ που άξιζε και σίγουρα δίκαια τελειώνει την περίοδο πιο ψηλά από την ΑΕΚ, έστω και οριακά. Η ΑΕΚ από την πλευρά της έκλεισε την χειρότερη της σεζόν βαθμολογικά, από τότε που επέστρεψε από την περιπέτεια στις χαμηλότερες κατηγορίες. 

Ο ρυθμός έπεσε περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο. Η ΑΕΚ δοκίμασε να πάρει μέτρα, αλλά δεν της βγήκε από πλευράς παραγωγικότητας, ενώ και ο Άρης αν και είχε πλέον περισσότερους χώρους, δεν μπορούσε να τους εκμεταλλευθεί αφού ήταν μακριά από την ένταση και τα τρεξίματα που έβγαζε συνήθως φέτος. Μέχρι το 73΄που ο Τσιντώτας έβγαλε το ανεπανάληπτο τετ α τετ με τον Μαντσίνι, δεν υπήρχε φάση. Αυτή ήταν η μια και καλή του Άρη. 

Η ΑΕΚ που είχε πάλι αναγκαστικές αλλαγές στην διάρκεια του δεύτερου μέρους, έκανε μια τελευταία προσπάθεια στο τέλος και είχε μια μεγάλη ευκαιρία με τον Ανσαριφάρντ που δεν βρήκε την μπάλα προ κενής εστίας και γενικά ζήτησε το γκολ με όποιο τρόπο μπόρεσε. 

Μοίρασε το άρθρο!