Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το «1ο Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ Χορωδιών»με πρωτοβουλία του «ΕΜΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ»

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, , τα οποία χαμογελούν

Η εικόνα ίσως περιέχει: 17 άτομα, άτομα κάθονται και πλήθος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα παίζουν μουσικά όργανα

Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, άτομα στη σκηνή, άτομα χορεύουν, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, άτομα στη σκηνή, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 10 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, άτομα στη σκηνή και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 8 άτομα, άτομα στη σκηνή, άτομα στέκονται και παπούτσια

Η εικόνα ίσως περιέχει: 7 άτομα, άτομα στη σκηνή και εσωτερικός χώρος

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το «1ο Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ Χορωδιών», το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Ωραιόκαστρο-Παλαιόκαστρο με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού & Αθλητικού Συλλόγου «ΕΜΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ» Παλαιοκάστρου.

Σε μία κατάμεστη αίθουσα από θαυμαστές των χορωδιακών συνόλων στο Παλαιόκαστρο- Δημ.Κτίριο «Παύλος Μελάς», την Κυριακή 9 Δεκ.2018 κ ώρα 19:00 , 130 χορωδοί από πέντε χορωδιακά σύνολα παρουσίασαν Χριστουγεννιάτιακα κάλαντα- Χριστουγεννιάτικους ύμνους και τραγούδια με τη συνοδεία μουσικών οργάνων.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν:
1. Δημοτική Χορωδία Σημάντρων
2. Χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου Νεοχωρούδας «Μέγας Αλέξανδρος»
3. Δημοτική Χορωδία Ν.Συλάτων
4. Χορωδία Συλλόγου Κερκυραίων και Φίλων της Κέρκυρας Β.Ελλάδος «Ιωάννης Καποδίστριας»
5. Χορωδία Συλλόγου «ΕΜΑΣ Φίλιππος Παλαιοκάστρου»

Η εκδήλωση είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα και οι πολίτες του Ωραιοκάστρου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου μας και έφεραν τρόφιμα ξηράς τροφής και είδη πρώτης ανάγκης , τα οποία ο Σύλλογος μας θα διαθέσει τις Ημέρες των Χριστουγέννων στο «Χαμόγελο του Παιδιού». 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης, ο Αντιδήμαρχος Ηλίας Ζιακούλης , ο Τοπικός Σύμβουλος Ωραιοκάστρου Παναγιώτης Σεκέρκας, ο κ.Παντελής Τσακίρης -υποψήφιος Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, εκπρόσωποι του Δημοτικού Συνδυασμού «ΑΝΑΣΑ», εκπρόσωποι των Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου Ωραιοκάστρου(Πολιτιστικός Σύλλογος Πενταλόφου-Πολιτιστικός Σύλλογος Νεοχωρούδας «Μέγας Αλέξανδρος»- Σύλλογος Κρητών Ωραιοκάστρου κ Φίλων- Περιβαλλοντικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου), τα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου μας καθώς και πλήθος πολιτών του Ωραιοκάστρου. 
Μετά το πέρας της εκδήλωσης, το Δ.Σ του Συλλόγου δεξιώθηκε τα μέλη των χορωδιακών ομάδων με εδέσματα και Χριστουγενιάτικα γλυκά που ετοίμασαν οι κυρίες-μέλη της Χορωδίας «Φίλιππος Παλαιοκάστρου» καθώς και τους εκπροσώπους των πολιτιστικών φορέων.
Ευχαριστούμε θερμά τις Χορωδιακές ομάδες για την συμμετοχή και την εξαιρετική παρουσία τους καθώς και τους Χοράρχες των χορωδιών στο «1ο Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ Χορωδιών» που διοργανώθηκε από τον Σύλλογο «ΕΜΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ» Παλαιοκάστρου στο Παλαιόκαστρο-Δήμου Ωραιοκάστρου. 
Η Χορωδία Ενηλίκων του Συλλόγου μας ξεκίνησε την πορεία της πριν τρία χρόνια και έχει να παρουσιάσει αξιόλογο έργο και παρουσίες σε σημαντικές εκδηλώσεις (Βαφοπούλειο πολιτιστικό κέντρο- Συνάντηση Χορωδιών στην Ξάνθη-Φεστιβάλ Χορωδιών στην Καστοριά κ.ά). Χοράρχης είναι η κ.Αλκηστις Τόγια-χορωδός και καθηγήτρια μουσικής την οποία ευχαριστούμε για το σημαντικό έργο. 
Ευχαριστούμε επίσης την κ.Φιλίτσα Παπαναστασίου-Πετούση , υπεύθυνη της Χορωδίας μας στο Δ.Σ καθώς και όλα τα μέλη της Χορωδίας μας για την εξαιρετική εμφάνιση.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ

Μοίρασε το άρθρο!