Καταπέλτης ο Θ.Ματσουκατίδης για τους αποστάτες και την εχθρική συμπεριφορά του δημάρχου

 

Κυρία πρόεδρος!

Ξεκινώντας μια συνεργασία η οποία πρέπει να είναι χρήσιμη και παραγωγική για το δήμο και τους δημότες του Ωραιοκάστρου, θα ήθελα να τονίσω ορισμένα πράγματα. Είναι καλό να ξεκαθαρίζουμε από την αρχή κάποια θέματα, ώστε ο κάθε ένας σε αυτό το συμβούλιο να γνωρίζει τις υποχρεώσεις του. 
Η νέα διοίκηση άρχισε κάπως ανορθόδοξα, και προσπάθησε να μας πείσει ότι η διεμβόληση και ενσωμάτωση στη διοίκηση στελεχών άλλων παρατάξεων, δίνοντας τους θέσεις και αμοιβές, ότι δεν είναι αποστασία αλλά συνεργασία.
Αντί ως όφειλε να ανοίξει ένα κύκλο διαβούλευσης επί των προγραμματικών της θέσεων, και να επιδιώξει την συνεργασία με τις παρατάξεις, προτίμησε να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες προσώπων, λες και αυτός που θέλει να προσφέρει στον τόπο, δεν μπορεί αν δεν κατέχει κάποιο αξίωμα.
Βέβαια οι συμπεριφορές αυτές και οι στάσεις, κρίνονται σκληρά από τον κόσμο, και θα το καταλάβουν εν καιρό. 
Αυτή βέβαια η εχθρική συμπεριφορά του νέου Δημάρχου, σίγουρα εμάς ως παράταξη δε θα μας αποτρέψει να συνεχίσουμε στο πλάνο και τον σχεδιασμό που έχουμε, πάντα με γνώμονα το συμφέρον του τόπου και των δημοτών του Ωραιοκάστρου. 
Δεν θα ακολουθήσουμε σε συμπεριφορές που ούτε σε 15 μελή Συμβούλια δεν συναντάς, αλλά θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε οτιδήποτε είναι σε όφελος του τόπου, για την πρόοδο και θα λειτουργούμε πάντα με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην εμπιστοσύνη των δημοτών.
Η επισήμανση μου στα γεγονότα, είναι ενημερωτική, κυρίως προς τους δημότες, και δεν θα αναφερθούμε ξανά στο θέμα μιας και δεν έχει πλέον καμία σημασία. 
Οι εκλογές έχουν τελειώσει ξέρουμε γνωρίζουμε ακριβώς το ρόλο μας στο ΔΣ και τις επιτροπές, και να είστε σίγουροι ότι θα συμβάλλουμε τα μέγιστα ως προς το ελεγκτικό μας καθήκον και την σοβαρότητα της ευθύνης για το καλό του τόπου. 

Μοίρασε το άρθρο!