Θεσσαλονίκη: Έρχονται τα Καραβάκια στο Θερμαϊκό – Πότε σαλπάρουν

Την Πρωτομαγιά θα σαλπάρουν φέτος τα Καραβάκια στο Θερμαϊκό, καθώς όπως ενημερώνει η εταιρεία Karavakia Thessaloniki Waterbus ο Κωνσταντής θα ανοίξει πανιά στην 1η του Μάη.

Όπως αναφέρει η εταιρεία σε δελτίο τύπου «Αποχαιρετάμε το χειμώνα που μας πέρασε, καλωσορίζουμε την άνοιξη του 2019 και με πλώρη τον “Κωσταντή” σας περιμένουμε όλους την Πρωτομαγιά να  πιάσουμε τον Μάη στη θάλασσα και να ζήσουμε μαζί στιγμές χαλάρωσης στα  φιλόξενα νερά του Θερμαϊκού κόλπου έως τα τέλη Οκτώβρη.

Απώτερος σκοπός της εταιρίας μας είναι η άμεση, άνετη και άριστη εξυπηρέτησή σας.

Υποσχόμαστε σε όλους εσάς που μας στηρίζετε τόσα χρόνια, πως για άλλη μία χρονιά θα είμαστε δίπλα σας με επαγγελματισμό και ακρίβεια στα δρομολόγιά μας (από και προς το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, τον Λευκό Πύργο, την Περαία και τους Νέους Επιβάτες).

Να σας υπενθυμίσουμε φυσικά το γνωστό info point πίσω από το Βασιλικό θέατρο. 

Στην παραλία της Θεσσαλονίκης καθώς και το 12ωρο τηλεφωνικό μας κέντρο εξυπηρέτησης, έτσι ώστε να μπορούμε να καλύπτουμε οποιαδήποτε απορία – ερώτηση σας.

Ευχαριστούμε θερμά τόσο τους συμπολίτες μας όσο και τους επισκέπτες της όμορφης πόλης μας, για την αγάπη και την προτίμησή τους όλα αυτά τα χρόνια».

Δείτε το πρόγραμμα αναχωρήσεων.

karavakia-2.jpg

 

Μοίρασε το άρθρο!