Η συκοφαντία κ.Παπακωνσταντίνου δεν είναι λειτούργημα

images (1)111

sikofantis

Οι « καφενειακού » τύπου τοποθετήσεις του κ.Παπακωνσταντίνου, δείχνουν την έλλειψη σοβαρότητας από πλευράς  του και υποβαθμίζουν την θεσμική θέση που έχει στον Δήμο Ωραιοκάστρου. Κάποτε πρέπει να σταματήσει να διασύρει τον θεσμό της Αντιπολίτευσης και να τον προστατεύσει από τα διάφορα συκοφαντικά σχόλια που αρέσκεται κατά καιρούς να εκσφενδονίζει, χωρίς να είναι σε θέση να κατονομάζει πρόσωπα, γιατί στην πολιτική δεν υπάρχει θέση και για τους «λασπολόγους και για τους συκοφάντες».

Αυτό λοιπόν που ζούμε τον τελευταίο καιρό και ειδικά μέσα στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο, είναι το αποτέλεσμα των παλινωδιών ενός ανθρώπου που δεν θέλει να αποχωριστεί την μετριότητα, παρ όλες τις προσπάθειες που καταβάλουν τα στελέχη της παράταξής του, για να αλλάξουν την εικόνα του, καθώς και οι διάφοροι κάμεραν, «έγκυροι» και ευφάνταστοι δημοσιογράφοι (νεόκοποι και μη),που σερβίρουν τα βιντεάκια τους κόψεράψε,παραβλέποντας το γεγονός ότι ο  υποψιασμένος πολίτης, ενδεχομένως να μην «πέσει απ’ τα σύννεφα»,γιατί  γνωρίζει ότι ο κόσμος των ΜΜΕ, δεν είναι αγγελικά πλασμένος. Θα πάρει όμως μια γεύση από τις «μαϊμουδιές» τους. 

Το γύρισμα ξεκινάει,όταν ξαφνικά η εικόνα…του κ.Παπακωνσταντίνου παγώνει,τα χάνει,σταματάει για λίγο τις ερωτήσεις μέχρι να αλλάξει το πλάνο. Τον ζητάνε να βάλει τα θέματα σε μια σειρά για να συνεχίσουν την βιντεοσκόπηση.. Όλα πλέον είναι έτοιμα για την σημερινή ενημέρωση των δημοτών, οι οποίοι αμήχανα παρακολουθούν το στημένο σόου.Καληνύχτα κ.Παπακωνσταντίνου.

RealOraiokastro.gr

 

Μοίρασε το άρθρο!