Η Στεφανίδη πανηγυρίζει με τον Μπολτ – Δείτε τις φωτογραφίες

20/08/2016

Με τον κορυφαίο σπρίντερ Γιουσέιν Μπολτ φωτογραφήθηκε αμέσως μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο άλμα επί κοντώ, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, η Κατερίνα Στεφανίδη.

Ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ, μόλις είχε κατακτήσει το 9ο χρυσό μετάλλιο σε τρεις συνεχόμενες Ολυμπιάδες και ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε να πανηγυρίζει αγκαλιά με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

Δείτε τις φωτογραφίες

Πηγή φωτό: ΑΜΠΕ

Το μήνυμα της Στεφανίδη στο Facebook

Λίγο μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, η Κατερίνα Στεφανίδη με ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Facebook αναφέρεται στο άγχος και την ανυπομονησία που είχε τις ημέρες πριν από τον αγώνα της, σημειώνοντας παράλληλα ότι η σημερινή ημέρα θα είναι μέρα ξεκούρασης για την ίδια και τον άντρα της.

«Ήταν ένα απίστευτο βράδυ και μια απίστευτη χρόνια και σας ευχαριστώ για όλη την αγάπη και υποστήριξη σας. Θα επανέλθουμε στην πραγματικότητα αύριο μετά την απονομή» επισημαίνει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έγραψε:

«Όπως φαντάζεστε την τελευταία εβδομάδα δεν έχουμε κοιμηθεί καλά λόγω άγχους και ανυπομονησίας. Είναι λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα στο Ρίο και πριν λίγο φτάσαμε στο δωμάτιο μας στο Ολυμπιακό χωριό. Για αυτόν το λόγο εγώ και ο άντρας μου αποφασίσαμε ότι αύριο (δηλαδή σήμερα) είναι καλυτέρα να περάσουμε μια μέρα μαζί ήρεμοι και χωρίς συνεντεύξεις. Ήταν ένα απίστευτο βράδυ και μια απίστευτη χρόνια και σας ευχαριστώ για όλη την αγάπη και υποστήριξη σας. Θα επανέλθουμε στην πραγματικότητα αύριο μετά την απονομή η οποία είναι στις 8:15 το βράδυ ώρα Ρίο».

Δείτε την ανάρτηση:

Διαβάστε επίσης στο RealOraiokastro

Καρέ – καρέ ο άθλος της «χρυσής» Στεφανίδη

Χρυσή Ολυμπιονίκης η Στεφανίδη στο άλμα επί κοντώ ΦΩΤΟ από όλες τις προσπάθειες

Στεφανίδη: «Οραματιζόμουν αυτό το χρυσό μετάλλιο» Δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ1

Μοίρασε το άρθρο!