ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του Δ.Βαρτζόπουλου: Ναι στη βαθμολογική εξέλιξη των πυροσβεστών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ναι στη βαθμολογική εξέλιξη των πυροσβεστών

Σε κοινή τροχιά για τη στήριξη των πυροσβεστών κινούνται οι βουλευτές της ΝΔ Γιώργος Αμυράς Ιωαννίνων, Μαρία Αλεξάνδρα Κεφάλα Ιωαννίνων και Δημήτρης Βαρτζόπουλος Β΄Θεσσαλονίκης, καταθέτοντας Αναφορά στη Βουλή προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, με την οποία συνηγορούν στο αίτημα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πυροσβεστών (Π.Ο.Π.) για τη βαθμολογική αναγνώριση της παρεχόμενης υπηρεσίας των Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης στο Πυροσβεστικό Σώμα.

Όπως αναφέρει σε σχετικό υπόμνημα η Π.Ο.Π., παρά το γεγονός ότι η πενταετής θητεία υπολογίζεται ήδη μισθολογικά και συνταξιοδοτικά δεν αναγνωρίζεται στο βαθμολόγιο της εξέλιξης των πυροσβεστών.

Οι βουλευτές αναγνωρίζουν τη σημασία του έργου των πυροσβεστών στην ασφάλεια και προστασία της ζωής των πολιτών και του κράτους, του φυσικού περιβάλλοντος και ιδίως του δασικού πλούτου της χώρας.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της Αναφοράς:

ΑΝΑΦΟΡΑ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ

σαν Αναφορά, τη συνημμένη επιστολή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πυροσβεστών, που αφορά στη βαθμολογική αναγνώριση προϋπηρεσίας των Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης στο Πυροσβεστικό Σώμα.

Παρακαλούμε τον αρμόδιο υπουργό να απαντήσει σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής.

Οι αναφέροντες Βουλευτές

Γιώργος Αμυράς Μαρία Αλεξάνδρα Κεφάλα Δημήτρης Βαρτζόπουλος

Βουλευτής Ιωαννίνων Βουλευτής Ιωαννίνων Βουλευτής Β΄Θεσσαλονίκης

Μοίρασε το άρθρο!