Δελτίο τύπου της Δόξας Δρυμού Μετά τα ατυχή γεγονότα που έλαβαν χώρα στον αγώνα της ομάδας μας με τον Κεραυνό Ωραιοκάστρου

index

16/3/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δρυμός, 16/3/2016

Μετά τα ατυχή γεγονότα που έλαβαν χώρα στον αγώνα της ομάδας μας με τον Κεραυνό Ωραιοκάστρου, το Σάββατο 12 Μαρτίου 2016, αλλά και την απρόσμενη έκταση που αυτά πήραν, θα θέλαμε να τοποθετηθούμε προς αποκατάσταση της αλήθειας αλλά και για να απαντήσουμε στην αδικαιολόγητη σπίλωση του ονόματος του Συλλόγου.

Καταρχήν, θα θέλαμε να καταδικάσουμε απερίφραστα τη συμπεριφορά του προπονητή μας κ. Γιαννακίδη Αβραάμ. Τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν εκφράζουν επ’ ουδενί το Σύλλογο μας και είμαστε πάντα πρόθυμοι, σε συνεργασία με την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας, να αναλάβουμε δράσεις για την καταπολέμηση της όποιας μορφής βίας και την εμπέδωση του φίλαθλου πνεύματος.

Ήδη στο πρόσφατο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου, στις 16 Μαρτίου 2016, ζητήθηκαν εξηγήσεις από τον προπονητή και του επιβλήθηκε η δέουσα τιμωρία σύμφωνα και με τον εσωτερικό κανονισμό της ομάδας. Ταυτόχρονα, ζητάμε δημόσια συγγνώμη για τη συμπεριφορά του και τη χρησιμοποίηση κάποιων άκομψων φράσεων στο πρόσωπο της α΄ βοηθού του αγώνα.

Θα θέλαμε, ωστόσο, να εκφράσουμε κάποια ερωτήματα που εύλογα έχουν προκύψει για την μεταχείριση που τύχαμε από μερίδα των μέσων ενημέρωσης, χωρίς καν να ερωτηθούμε προηγουμένως για τη δική μας εκδοχή και άποψη επί του συμβάντος.

Μας προκαλεί, λοιπόν, εντύπωση η έκταση που έλαβε ένα μεμονωμένο περιστατικό και η προσπάθεια ορισμένων να αποδομήσουν το σύνολο της προσπάθειας που καταβάλλει εδώ και 6 χρόνια η διοίκηση του συλλόγου για την ανάδειξη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στην περιοχή. Μάρτυρας της προσπάθειας αυτής είναι οι αντίπαλες ομάδες και οι διαιτητές, τους οποίους αμφότερους εδώ και χρόνια φιλοξενούμε με τον καλύτερο τρόπο στο γήπεδο μας.

Μας προκαλεί επίσης εντύπωση γιατί γίνεται τέτοια προσωπική επίθεση στον προπονητή μας, ο οποίος δεν έχει ξαναδώσει ποτέ δικαιώματα, και βάλλεται ξαφνικά ως άνθρωπος και ως προπονητής για ένα ατυχές συμβάν το οποίο έληξε πριν καν αρχίσει χάρη στη συνδρομή των ανθρώπων της ομάδας μας. Μπορεί άραγε να καταδικάζει κανείς τόσο εύκολα έναν άνθρωπο που έχει αναδείξει πλείστους νεαρούς ποδοσφαιριστές μέσα από την προπονητική του σταδιοδρομία;

Είδαμε, τέλος, να επιδεικνύεται ιδιαίτερη ευαισθησία σχετικά με το φύλο της α΄ βοηθού. Αδυνατούμε να ακολουθήσουμε το συλλογισμό αυτό καθ’ ότι σύμφωνα με τις δικές μας αρχές ΟΛΟΙ οι διαιτητές πρέπει να τυγχάνουν σεβασμού ανεξαρτήτου φύλου, ηλικίας, χρώματος κλπ. Αναρωτιόμαστε λοιπόν για ποιο λόγο υπερτονίζεται αυτό το στοιχείο και τι προσπαθούν ορισμένοι να πετύχουν με την επίκλησή του, στο πεδίο των εντυπώσεων.

Καλούμε, ως εκ τούτου, να είναι στο εξής πολύ προσεκτικοί όσοι αναφέρονται στο όνομα του Συλλόγου μας και τους προειδοποιούμε ότι θα αναλάβουμε κάθε δράση για να το προστατεύσουμε.

Με τιμή,
ΑΠΣ ΔΡΥΜΟΥ Η ΔΟΞΑ

 

 

Μοίρασε το άρθρο!