Δήμαρχος Λαγκαδά: Είναι μια δύσκολη μέρα- Είμαστε σε ετοιμότητα και για το βράδυ

Δύσκολη χαρακτήρισε τη χθεσινή νύχτα ο δήμαρχος Λαγκαδά, Γιάννης Ταχματζίδης κατά την οποία δημιουργήθηκαν προβλήματα σε πολλές περιοχές του δήμου αλλά και στην πόλη του Λαγκαδά.

Μιλώντας στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη», το πρωί της Παρασκευής, ο κ. Ταχματζίδης ανέφερε πως η σημερινή ημέρα θα έχει πολλές δυσκολίες έτσι ώστε να λυθούν τα προβλήματα που προκάλεσε η «Θάλεια» στο πέρασμά της.

Το βράδυ της Πέμπτης, πολλοί οδηγοί εγκλωβίστηκαν μέσα στο οχήματα τους λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, αλλά και αρκετοί πολίτες στις κατοικίες τους, με τον δήμαρχο να αναφέρει ότι όλοι έχουν απεγκλωβιστεί.

Όπως είπε, η Πυροσβεστική κατά τη διάρκεια της νύχτας πραγματοποιούσε αντλήσεις υδάτων από δρόμους, καταστήματα και οικίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αντλήσεις από κλιμάκια της Πυροσβεστικής συνεχίζονται και αυτήν την ώρα σε υπόγεια, πάρκινγκ και κατοικίες, στον δήμο Λαγκαδά.

Το βράδυ της Πέμπτης, οι δρόμοι που οδηγούσαν στην πόλη του Λαγκαδά είχαν αποκοπεί λόγω της μεγάλης ποσότητας νερού. Αυτήν την ώρα, ο δρόμος προς το χωριό Καβαλάρι παραμένει κλειστός και όπως είπε ο δήμαρχος, γίνονται προσπάθειες προκειμένου άμεσα να αποκατασταθεί το οδικό δίκτυο μετά τη νεροποντή.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο Γιάννης Ταχματζίδης παραδέχτηκε ότι υπάρχουν κακοτεχνίες στο οδικό δίκτυο του δήμου Λαγκαδά, οι οποίες γίνονται φαίνονται περισσότερο σε περιόδους έντονων καιρικών φαινομένων.

Σύμφωνα με τον κ. Ταχματζίδη, ο δήμος Λαγκαδά είναι σε ετοιμότητα καθώς το βράδυ αναμένονται παρόμοια φαινόμενα, με βάση την πρόβλεψη της ΕΜΥ.

Μοίρασε το άρθρο!