Γνωρίστε τα πλάσματα και τα μυστήρια του βυθού σε μια συναρπαστική έκθεση στο Mediterranean Cosmos

Την ευκαιρία να γνωρίσουν τα μυστικά του βυθού θα έχουν όσοι επισκεφθούν το Mediterranean Cosmos έως τις 2 Νοεμβρίου. Το αγαπημένο μας εμπορικό κέντρο φιλοξενεί μια εντυπωσιακή έκθεση με τίτλο: “Πλάσματα και Μυστήρια του Βυθού”.

Μεταξύ των εκθεμάτων βρίσκονται τα πιο αξιοθαύμαστα όντα του ανεξερεύνητου μπλε πλανήτη. Κάποια από αυτά φτάνουν ακόμα και τα πέντε μέτρα. Μικροί και μεγάλοι που θα σταθούν μπροστά τους θα αποζημιωθούν από το εντυπωσιακό θέαμα.

Το Γιγάντιο Καλαμάρι ένα από τα μεγαλύτερα ζωντανά ασπόνδυλα στον πλανήτη μας, συναντά τον Καρχαρία-Τίγρη, και η όμορφη των ωκεανών, η Βόρεια Μπελούγκα από τα κρύα νερά της Αρκτικής, θα βρεθεί μαζί με τη «Φάλαινα δολοφόνο».

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τον τρόπο που συμπεριφέρονται και επικοινωνούν τα πλάσματα του βυθού, την αναπαραγωγή και ωρίμανσή τους, τις διατροφικές τους συνήθειες και τη σωματική τους διάπλαση.

Τέλος, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν μία από τις μεγαλύτερες συλλογές της Κεντρικής Ευρώπης με σαγόνια και δόντια καρχαριών από όλο τον κόσμο, ακόμα και ενός προϊστορικού καρχαρία μεγαλόδοντα, ένα έκθεμα ηλικίας πολλών εκατομμυρίων ετών.

Η έκθεση φιλοξενείται στους κοινόχρηστους χώρους του εμπορικού κέντρου και απευθύνεται σε επισκέπτες κάθε ηλικίας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τo mediterraneancosmos.gr
Facebook: MediterraneanCosmosOfficial
Instagram: mediterraneancosmosofficial

Μοίρασε το άρθρο!