Αρχίζει το Φεστιβάλ Κασσάνδρας 2020 – Όλο το πρόγραμμα

Κανονικά και με τήρηση όλων των μέτρων ασφαλείας θα αρχίσει απόψε το Φεστιβάλ Κασσάνδρας. Στο Αμφιθέατρο της Σίβηρης την αυλαία θα ανοίξει η παράσταση «Προσοχή, ο φίλος δαγκώνει !» σε σκηνοθεσία Βλαδίμηρου Κυριακίδη, με τον ίδιο να μοιράζεται τη σκηνή με τους Μέμο Μπεγνή, Ναταλία Δραγούμη και Ευαγγελία Μουμούρη. Στις 29/7 θα παρουσιαστεί το παιδικό θέατρο «Ο Παπουτσωμένος Γάτος», ενώ 31/7 τη σκυτάλη θα πάρουν οι «Δάφνες και πικροδάφνες» σε σκηνοθεσία Πέτρου Φιλιππίδη. Μαζί του παίζουν οι: Τάσος Χαλκιάς, Κωνσταντίνος Ασπιώτης, Θανάσης Πατριαρχέας.

Το έργο «Η Ζωή Μετά» , του Αρκά θα δει το κοινό στις 4/8 με τους Θανάση Βισκαδουράκη, Γιώργο Γιαννόπουλο, Σοφία Βογιατζάκη, ενώ στις 7/8 σειρά θα έχει η θεατρική παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών ‘Από θέση ισχύος / η δύναμη του δημόσιου λόγου’ σε σκηνοθεσία Ένκε Φεζολλάρι με ερμηνευτές τους Φιλαρέτη Κομνηνού και Αλέκο Συσσοβίτη.

Στις 9/8 το κοινό θα δει την μουσικοθεατρική παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης «Αχ Έρωτα!» όπου παίζουν η Νάντια Μπουλέ και ο  Παναγιώτης Πετράκης. Στις 10/8 θα δώσει συναυλία η Ελευθερία Αρβανιτάκη, 13/8 θα παιχθεί η παιδική παράσταση «Έλμερ, ο παρδαλός ελέφαντας» και η αυλαία θα πέσει στις 21/8 με την θεατρική παράσταση «ART» σε  μετάφραση – σκηνοθεσία: Σταμάτη Φασουλή, και ερμηνευτές τους Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, Θανάση Τσαλταμπάση, Θανάση Κουρλαμπά.

Προπώληση εισιτηρίων:

Super Market Παπανικολάου (Σίβηρη, τηλ. 23740 22279), Mini Market “Ioannis” (Μαναλούτσος) (Σίβηρη, τηλ. 23740 24912), SCRABBLE (Παπαρούλιας)- (Κασσάδρεια, τηλ. 2374023830).

Μοίρασε το άρθρο!