ΑΝΕΛ: Ο Κυριάκος Σαμαράς στηρίζει τον Συμπιλίδη–ΝΔ: Σε πανικό το Μαξίμου για τον Λαζαρίδη

”Ο Κυριάκος Σαμαράς στηρίζει τον Συμπιλίδη. Τελικά η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα. Η αποστασία καθιερώνεται σαν πολιτική πρακτική”, σχολιάζουν κύκλοι των ΑΝΕΛ με αφορμή την ανακοίνωση της ΝΔ.

«Δεν ανησυχώ καθόλου για την κυβερνητική συνοχή»«, δήλωσε από το Λονδίνο μετά το τέλος της συνάντησης του με την Τερέζα Μέι ο Πρωθυπουργός, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την αποχώρηση του βουλευτή,Γιώργο Λαζαρίδη.

«Συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα στον Πειραιά και στη Θεσσαλονίκη, λειτουργώντας για λογαριασμό Μητσοτάκη απεργάζονται εδώ και καιρό σχέδιο νέας αποστασίας. Είναι προφανές το γιατί», σχολιάζουν κυβερνητικές πηγές, με αφορμή την ανεξαρτητοποίηση του Γιώργου Λαζαρίδη από την Κ.Ο. των ΑΝΕΛ.
ΝΔ: Σε πανικό το Μαξίμου για τον Λαζαρίδη

Ανακοίνωση με την οποία απαντά στο σχόλιο του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού για την ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή των ΑΝΕΛ Γιώργου Λαζαρίδη, εξέδωσε η ΝΔ.

«Οι ένοικοι του Μαξίμου βρίσκονται πλέον σε πανικό γιατί συνειδητοποιούν ότι καταρρέουν. Και όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις «… το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη», τονίζει στην ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μοίρασε το άρθρο!