Αθλητική Κυριακή. Η χαμένη τιμή της δημοσιογραφίας. Η ξεφτίλα και ο Αναστόπουλος

Ο Αναστόπουλος ανέβηκε στην ΕΡΤ σαν έτοιμος από καιρό να τα χώσει σε ΠΑΟΚ και Κόκκαλη,ο Λυκουρόπουλος όμως αυτή την Κυριακή ντύθηκε αντί-Ολυμπιακός μετά τις χαμένες φάσεις, τα πέναλτι και την προπαγάνδα των προηγούμενων εβδομάδων υπέρ της ομάδας του Πειραιά και η ΕΡΤ έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να κάνει νούμερα τηλεθέασης αλλά και η δημοσιογραφία την χαμένη τιμή της.

Όλα τα κωμικοτραγικά στην Αθλητική Κυριακή,που έχει πιάσει πάτο γιατί είναι ξεκάθαρο πλέον ότι παλεύουν να «φτιάξουν» θέματα με συνεννοήσεις και δεν μπορούν να υπηρετήσουν ούτε τους ρόλους που έχουν αναλάβει νωρίτερα.

Ο παρουσιαστής της Αθλητικής Κυριακής Λυκουροπουλος κάθε Κυριακή γίνεται σημείο αρνητικής αναφοράς για την στάση και την συμπεριφορά του με αποτέλεσμα να γίνει Βατερλώ η εκπομπή και είναι πρωτοφανές πως ανέχονται στην δημόσια τηλεόραση αυτή την κατρακύλα.

Ξεφτιλίστηκε κάθε έννοια χτες βράδυ δημοσιογραφικής δεοντολογίας και λειτουργήματος, με τον Νίκο Αναστόπουλο ως καλεσμένος να παίρνει ουσιαστικά τον ρόλο του παρουσιαστή της εκπομπής και να βάζει αυτός τα θέματα στο τραπέζι και τους Λυκουρόπουλο Μακρή και τον Βαρούχα που έκανε ύστατη παρέμβαση ,να προσπαθούν μάταια να μην τον αφήνουν να μιλήσει να τον διακόπτουν στη συζήτηση για θέματα καυτά της επικαιρότητας,άγνωστο πραγματικά γιατί μέσα σε κλίμα πανικού.

Ήταν ξεκάθαρο ότι προσπάθησαν να θολώσουν τα νερά ότι δεν εξυπηρετούν συμφέροντα και έπνιξαν την χαμένη τιμή της ιστορικής Αθλητικής Κυριακής χτες βράδυ κάνοντας για ακόμη μια φορά φέτος γαργάρα τα δυο πιο σημαντικά θέματα της εβδομάδας, με αποτέλεσμα να τους ξεγυμνώσει μέσα στο στούντιο ο Νίκος Αναστόπουλος.

Η χαμένη τιμή της δημοσιογραφίας στις οθόνες μας για την ΕΡΤ που αλλιώς την ονειρεύτηκαν οι πολίτες και βλέπουν μια παρωδία. Πιο χαμηλά δεν έχει, χωρίς ίχνος δημοσιογραφικής μυρωδιάς, εκθέτοντας σε μεγάλο βαθμό την αποστολή της δημόσιας τηλεόρασης να κάνουν κανονική δημοσιογραφία και την ιστορική εκπομπή που πέρασαν τιτάνες στο παρελθόν, οι παρουσιαστές Λυκουρόπουλος και Μακρής δεν άγγιξαν δυο σοβαρά θέματα.Με ειρωνείες του στυλ που εκστόμισε ο Λυκουρόπουλος με αγένεια προς τον καλεσμένο του.

«Ο Αναστοπουλος είναι ο Μίνος της Αθήνας» προσβάλλοντας με αυτό τον τρόπο τον παλαίμαχο διεθνή… Ντροπή και αίσχος.

Είστε περήφανοι κύριε Ζούλα και κύριε Γαμπρίτσο για αυτή την δημοσιογραφία στην ΕΡΤ;

Οι παρουσιαστές της Αθλητικής Κυριακής δεν ήξεραν τα θέματα ή πάλευαν να κάνουν τους ανεξάρτητους τώρα που μας πήραν χαμπάρι τι γίνεται;

Έχουν ξεφτιλίσει κάθε έννοια δημοσιογραφίας κάνοντας παιχνίδια με παράγοντες,είναι ξεκάθαρο πλέον και το καταλαβαίνει ο καθένας ότι η ιστορική Αθλητική Κυριακή έχει χάσει κάθε επαφή με την κανονική δημοσιογραφία με τους κανόνες δεοντολογίας.

Καθόλου τυχαίο το γλέντι που τους κάνει κάθε Κυριακή στα νούμερα ο Βόγλης και η παρέα του.

πηγή πλητοφοριών:nassos.blog

Μοίρασε το άρθρο!