Αγανακτισμένοι καταστηματάρχες προειδοποιούν με κινητοποιήσεις αν δεν λήξει η επίσχεση στον ΟΑΣΘ

αρχείο λήψης (2)

Σημαντικά προβλήματα έχει δημιουργήσει στη Θεσσαλονίκη η επίσχεση εργασίας των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, η οποία συνεχίζεται για τέταρτη ημέρα.

Εκτός από το επιβατικό κοινό, από την επίσχεση εργασίας έχει πληγεί το μεγαλύτερο ποσοστό των καταστημάτων στο κέντρο της πόλης, καθώς ελάχιστοι είναι αυτοί που κατεβαίνουν πλέον στο κέντρο για καφέ , φαγητό ή κάποια αγορά.

Αγανακτισμένοι ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, σκέφτονται σοβαρά να προχωρήσουν σε δυναμικές αντιδράσεις, καθώς όπως λένε έχουν δει το τζίρο τους να πέφτει σημαντικά τις τελευταίες τέσσερις ημέρες που δεν κυκλοφορούν λεωφορεία του ΟΑΣΘ στην πόλη.

«Είμαστε αγανακτισμένοι. Δεν γίνεται άλλο αυτή η κατάσταση. Πρέπει να γίνει κάτι άμεσα, ο τζίρος των καταστημάτων μας έχει πέσει στα τάρταρα», δηλώνει στο thestival.gr, ιδιοκτήτης καταστήματος.

Οι καταστηματάρχες δίνουν διορία μέχρι αύριο το απόγευμα προκειμένου να δοθεί λύση στο ζήτημα του ΟΑΣΘ, αλλιώς όπως επισημαίνουν προτίθενται να αντιδράσουν δυναμικά, κλείνοντας συμβολικά δρόμους, τόσο στο κέντρο της πόλης όσο και μπροστά από τα γραφεία του Οργανισμού.

«Αν χαθεί αυτό το Σαββατοκύριακο χάνεται αυτόματα και όλος ο Μάιος για εμάς. Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα με τους εργαζόμενους . Έχουμε πρόβλημα με όλους όσους δεν κάνουν τίποτα για να δοθεί λύση στο πρόβλημα», τονίζουν καταστηματάρχες.

πηγή thestival.gr.

Μοίρασε το άρθρο!