Ότι είστε παρών κ. Παπακωνσταντίνου το βλέπουμε,όπως επίσης ότι είστε και απών από τον τόπο μας

Αυτό που πραγματικά συνέβη στο χθεσινό έκτακτο δημοτικό συμβούλιο είναι μια ακόμα εικόνα τραγική της παράταξης του κ.Παπακωνσταντίνου. Για μια ακόμα φορά αποδεικνύει  πρωτοφανή ανικανότητα να ασκήσει το θεσμικό του ρόλο αφενός, αλλά και να διατηρήσει αξιοπρεπή πολιτικά χαρακτηριστικά στην παράταξή του,δείχνοντας ότι είναι περαστικός από την τοπική αυτοδιοίκηση.

Στην απόφαση της διοίκησης για έκπτωση του αναδόχου του 2ου δημοτικού Παλαιοκάστρου,ενός εργολάβου  που αδυνατεί να αντεπεξέλθει,ο κ.Παπακωνσταντίνου για μια ακόμα φορά γυρίζει την πλάτη σε ένα σημαντικό έργο του Δήμου Ωραιοκάστρου,αλλά και στον κίνδυνο που μπορεί να έχουν τα διπλανά σπίτια από μια μεγάλη βροχόπτωση, μετατρέποντας το Δημοτικό Συμβούλιο σε μια θεατρική φιέστα, για να μπορούν,ευτυχώς για τον τόπο μας μόνο 2 τοπικά site,να καταγράφουν όλο αυτό το σόου, με τις απίστευτες και άτοπες ερωτήσεις και τοποθετήσεις του, που πολλές φορές έχουν προκαλέσει πολλές αντιδράσεις ακόμα και στο εσωτερικό της παράταξής του.

Κάποτε θα πρέπει να καταλάβει ότι ο κόσμος που τον ψήφισε απαιτεί από αυτόν και την παράταξή του να προασπίζεται τα συμφέροντα του τόπου του και όχι να μετατρέπει το Δημοτικό Συμβούλιο σε θεατρική σκηνή με τις κάμερες από πίσω του να τραβάνε το σόου. Το παρών που ψηφίζει δεν είναι ψήφος, αλλά υπεκφυγή. Ότι είστε παρών το βλέπουμε,όπως επίσης ότι είστε και απών.  

RealOraiokastro.gr

Μοίρασε το άρθρο!