ΠΑΟΚ: Άντεξε στην Μασσαλία και τώρα την περιμένει στην Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη και πετυχαίνοντας ένα πολύ όμορφο γκολ με τον Ελ Καντουρί στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, ηττήθηκε με 2-1 αλλά διατηρεί ελπίδες πρόκρισης στους «4» του Europa Conference League, αφού σε μία εβδομάδα από τώρα θα υποδεχθεί την Μαρσέιγ στη Θεσσαλονίκη και την Τούμπα, σίγουρα με αυτοπεποίθηση, αφού διαπίστωσε ότι οι Γάλλοι δεν είναι ανίκητοι.

Oι Γάλλοι προηγήθηκαν με ένα υπέροχο σε εκτέλεση γκολ. Ωστόσο η απουσία του VAR δεν ξεδιαλύνει την κατάσταση καθώς πιθανόν ο Ζέρσον να βρισκόταν σε θέση οφσάιντ.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ προσπάθησαν να αντιδράσουν πήραν μέτρα στο γήπεδο χωρίς να δημιουργήσουν ωστόσο κάτι σπουδαίο. Αντίθετα έκαναν το λάθος να αφήσουν αμαρκάριστο τον καλύτερο παίκτη των Γάλλων, Ντιμίτρι Παγιέτ.

O Γάλλος απέδειξε γιατί θεωρείται μεγάλης κλάσης ποδοσφαιριστής και με ένα άπιαστο σουτ έγραψε το 2-0 στο χειρότερο χρονικά σημείο για τον ΠΑΟΚ.

Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με την Μαρσέιγ να έχει ένα καθαρό προβάδισμα δύο τερμάτων.

Ο Λουτσέσκου έριξε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου τον Καντουρί στο παιχνίδι και ο Μαροκινός με ένα απίθανο γκολ τρία λεπτά μετά έκανε το 2-1 και έβαλε γερά στο κόλπο της πρόκρισης στον ΠΑΟΚ.

Λίγο αργότερα ο Δικέφαλος είχε μεγάλη ευκαιρία για να φέρει… τούμπα το παιχνίδι με τον Τσούμπα Άκπομ να μην μπορεί από θέση πλάγιου τέτ α τετ να νικήσει τον Μανταντά.

Μετά από αυτή τη φάση οι παίκτες του ΠΑΟΚ υποχώρησαν και οι Γάλλοι πίεσαν αφόρητα την άμυνα της ομάδας της Θεσσαλονίκης, η οποία ωστόσο είχε σε φανταστική μέρα τον Αλέξανδρο Πασχαλή, ο οποίος έκανε μερικές σωτήριες επεμβάσεις.

Το ματς έγινε ροντέο. Οι δύο ομάδες πίεζαν. Υπήρξαν σκληρές μονομαχίες, φάουλ και κάρτες. Με την Μαρσέιγ και τον ΠΑΟΚ να έχουν απώλειες ενόψει της ρεβάνς. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με την Μαρσέιγ να παίρνει τη νίκη με 2-1 κα το προβάδισμα πρόκρισης.

ΠΑΟΚ και Μαρσέιγ δίνουν ραντεβού σε μία εβδομάδα στην Τούμπα με τη Μαρσέιγ να μην έχει τους Καμαρά, Ζέρσον και Ντιένγκ, λόγω καρτών.

Μοίρασε το άρθρο!