Πανσερραϊκός-Άρης 1-1: Ο Άλεξιτς στέρησε από τους Θεσσαλονικείς τη νίκη στο φινάλε

Ο Πανσερραϊκός πήρε στο φινάλε τον βαθμό από τον Άρη, εντός έδρας, με το ματς να ολοκληρώνεται με το σκορ στο 1-1, για την 21η αγωνιστική της Super League.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν προηγηθεί στο 52ο λεπτό της αναμέτρησης με φανταστικό σουτ του Μορόν και όσο περνούσε η ώρα φαινόταν θα φύγουν με το «διπλό» από τις Σέρρες. Ωστόσο, ο Άλεξιτς είχε… άλλη γνώμη, και με γκολ στο 90’+5′ χάρισε τον βαθμό στην ομάδα του.

Η εικόνα του αγώνα
O Άρης μπήκε με… απειλητικές διαθέσεις στο ματς, δημιουργώντας δύο τελικές προσπάθειες στο πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης. Μόλις στο 4′ ο Σουλεϊμάνοφ με ένα μακρινό σουτ ανάγκασε τον Χόβαν να πέσει στην αριστερή του γωνία για να απομακρύνει, ενώ στο 9′ ο Μορόν δεν κατάφερε να βρει στόχο.

Ο Πανσερραϊκός απάντησε στο 12′ με κεφαλιά του Μπετανκόρ, η οποία κατέληξε στην αγκαλιά του Κουέστα. Ο φορ των γηπεδούχων είχε ακόμη μία πολύ καλή στιγμή στο 35′, όταν κατέβασε τη μπάλα μέσα στη περιοχή, μετά από σέντρα του Δεληγιαννίδη, αλλά το σουτ σταμάτησε και πάλι πάνω στον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

Στο επόμενο λεπτό, ο δραστήριος Σουλεϊμάνοφ δοκίμασε και πάλι το πόδι, με τον Χόβαν να μπλοκάρει τη μπάλα. Κάπως έτσι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα χωρίς σκορ, με το 0-0 στα πρώτα 45 λεπτά στο στάδιο των Σερρών να χαρακτηρίζεται δίκαιο.

Πανσερραϊκός-Άρης 1-1
Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Χόβαν, Πηλέας (72′ Σοφιανός), Θυμιάνης, Μπέργκστρομ, Δεληγιαννίδης (90’+4′ Γούλερι), Στάικος (72′ Οικονόμου), Ουεντραόγκο, Ντανκερλούι, Τομάς (79′ Άλεξιτς), Ουάρντα, Μπετανκόρ.

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Mοντόγια, Μπράμπετς, Βέλεθ (82′ Ρόουζ), Οντουμπάτζο, Βερστράτε, Νταρίντα, Τζούρασεκ (82′ Φετφατζίδης), Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο (83′ Ζαμόρα), Μορόν.

Μοίρασε το άρθρο!