ΝΔ: Ανασχηματισμός με κηπουρούς του ΠΑΣΟΚ! – ΚΙΝΑΛ: Γνωστοί κυνηγοί καρέκλας Τόλκας και Μωραΐτης – Αιχμές από Καμμένο

Ιδιαίτερα επικριτικά τα σχόλια της αντιπολίτευσης για τον «μίνι» ανασχηματισμό που ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, με τη ΝΔ να μιλά για «κηπουρούς του ΠΑΣΟΚ» και το ΚΙΝΑΛ για «γνωστούς κυνηγούς καρέκλας». Αιχμές και από τον Πάνο Καμμένο.

 Η πρώτη αντίδραση από τη Νέα Δημοκρατία για τον περιορισμένο ανασχηματισμό της κυβέρνησης ήρθε μέσω… πηγών της Πειραιώς. Και ήταν άκρως ειρωνική για τα πρόσωπα που επέλεξε ο πρωθυπουργός να βάλει στην κυβέρνηση.
 

Πηγές από τη Νέα Δημοκρατία σχολίασαν με μεγάλη δόση ειρωνείας ότι «είναι μάλλον ο πρώτος κυβερνητικός ανασχηματισμός που θα περάσει ως μονόστηλο στις εφημερίδες».

Μίλησαν επίσης για την… «πολυδιαφημισμένη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ», η οποία όπως τόνισαν «εξαντλήθηκε σε δύο βοηθούς κηπουρούς του ΠΑΣΟΚ,  προφανώς γιατί ακόμη και ο Νίκος Μπίστης κατάλαβε το τέλος που πλησιάζει».

Και για μια ακόμη φορά, η Νέα Δημοκρατία ζητά εκλογές. «Ας ανακοινώσει επιτέλους ο κ. Τσίπρας την ημερομηνία των εκλογών για να τελειώνει αυτή η φαρσοκωμωδία», κατέληξαν οι πηγές της Περαιώς.

ΚΙΝΑΛ για ανασχηματισμό: Γνωστοί κυνηγοί καρέκλας Τόλκας και Μωραΐτης

Με μια πρόταση που είναι όμως γεμάτη οργή το ΚΙΝΑΛ σχολιάζει τον ανασχηματισμό και την υπουργοποίηση στελεχών του από τον Αλέξη Τσίπρα. Τα πυρά είναι τόσο για τον ίδιο τον πρωθυπουργό όσο και για τους κυρίους Άγγελο Τόλκα και Θάνο Μωραϊτη.

Το ΚΙΝΑΛ σχολιάζοντας λοιπόν τον ανασχηματισμό και την είσοδο στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, των Αγγελου Τόλκα και Θάνου Μωραϊτη που είχαν θητεύσει και στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου, αναφέρει:

«Η επιχείρηση Τσίπρα για λεηλασία της παράταξης μας  πέφτει στο κενό, εκφυλίζεται σε παράγκα Γ’ Εθνικής. Αλλά τίποτα δεν τους σώζει. Όσο για τους πολιτικά εξαγορασθέντες υφυπουργούς είναι γνωστοί κυνηγοί καρέκλας».

Αιχμές από Καμμένο

«Φαρμακερά» τα βέλη του Πάνου Καμμένου, για τους πρώην βουλευτές των ΑΝΕΛ. Ο Πάνος Καμμένος έγραψε στο Twitter, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του ανασχηματισμού.

«Ταμείο για τους βουλευτές-leasing η υπουργική καρέκλα έναντι τυφλής ψήφου. Συγχαρητήρια η συναλλαγή σας ήταν επιτυχής…….»

Δείτε το tweet του Πάνου Καμμένου που συνοδεύεται από μια φωτογραφία του Ζόραν Ζάεφ με τον Τζορτ Σόρος.

Panos Kammenos@PanosKammenos
 
 

Ταμείο για τους βουλευτές-leasing η υπουργική καρέκλα έναντι τυφλής ψήφου. Συγχαρητήρια η συναλλαγή σας ήταν επιτυχής…….

 ΚΚΕ: Ενσωμάτωση στον ΣΥΡΙΖΑ, στελεχών μνημονιακών κυβερνήσεων

«Το μόνο ενδιαφέρον του μίνι ανασχηματισμού είναι η ενσωμάτωση στο ΣΥΡΙΖΑ κι άλλων στελεχών των μνημονιακών κυβερνήσεων Παπανδρέου και Παπαδήμου», αναφέρει σε ανακοίνωση του το Γραφείο Τύπου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ και συνεχίζει:

«Όσο πιο πολύ αποκαλύπτεται η ψευτοπροοδευτική συμμαχία του ΣΥΡΙΖΑ, τόσο πιο γρήγορα πρέπει να του γυρίσουν την πλάτη οι πραγματικά προοδευτικοί άνθρωποι, που βλέπουν την νεκρανάσταση του μνημονιακού ΠΑΣΟΚ».

Ανάρτηση της εκπροσώπου Τύπου του Ποταμιού, Κατερίνας Μπακογιάννη στο Twitter

«Να που τελικά υπάρχει ρεύμα υπέρ του κ.Τσίπρα. Όχι μέσα στην κοινωνία, αλλά εντός του ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ. #Ανασχηματισμος»

Katerina Bakogianni@k_bakogianni
 
 

Να που τελικά υπάρχει ρεύμα υπέρ του κ.Τσίπρα. Όχι μέσα στην κοινωνία, αλλά εντός του ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ.

Μοίρασε το άρθρο!