Με θρασύτητα απειλούν το RealOraiokastro.gr – Πότε άραγε θα επέμβει ο εισαγγελέας για τα άνομα καλέσματα τους;

Οι φίλοι μας στην διοίκηση του Δήμου Ωραιοκάστρου, θα πρέπει κάποτε να καταλάβουν, ότι κανένας φορέας ενημέρωσης και διάδοσης γνώμης δεν φιμώνεται από απειλές, και μάλιστα όταν αυτές γίνονται με μεγάλη θρασύτητα, επειδή το RealOraiokastro.gr ανέδειξε το προκλητικό σχόλιο του αδελφού του δημάρχου Ωραιοκάστρου, που μετά τον εμβολιασμό του, καλούσε τους πολίτες να μην είναι κορόιδα, και να βάλουν μέσο για να κάνουν το εμβόλιο.

Αλλά ακόμα πιο προκλητικό ήταν και το σχόλιο του αντιδημάρχου Δημήτρη Καρασαββίδη, ο οποίος μας απείλησε με ποινική δίωξη, γιατί δεν μπορέσαμε να καταλάβουμε το χιούμορ τους, γράφοντας χαρακτηριστικά: ”Είναι ντροπή όλα αυτά που γράφονται και θεωρώ ότι χρήζουν ποινικής δίωξης για συκοφαντική δυσφήμηση! Το “ιδιαίτερο” χιούμορ δεν αντικαθιστά την πραγματικότητα!”

Πράγματι η αλήθεια είναι ότι οι χιλιάδες νεκροί στην χώρα μας, οι δεκάδες χιλιάδες που περάσανε την πόρτα του νοσοκομείου, σηκώνοντας τον σταυρό του μαρτυρίου, οι ίδιοι και οι οικογένειες τους, καθώς και οι χιλιάδες επαγγελματίες και εργαζόμενοι που μείνανε στον δρόμο, δεν μας επέτρεψε να έχουμε ”ιδιαίτερο” χιούμορ. 

Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που ο τοπικός τύπος δέχεται απειλές και εκβιασμούς για ποινικές διώξεις. Ίσως είναι αυτός και ένας τρόπος να κρύψουν την ανυπαρξία, για τα δύο αυτά πέτρινα χρόνια στον δήμο μας. Αυτή την φορά βέβαια, περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία να ”υλοποιήσουν” τις απειλές τους, για να μπορέσει και ένας εισαγγελέας να παρέμβει, για το ότι ο αδελφός ενός δημάρχου -από τον οποίον περιμέναμε μια δημόσια συγνώμη αντί για απειλές- να καλεί τον κόσμο σε ανομία. 

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΕΔΩ: ΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΙ: ”ΒΑΛΤΕ ΜΕΣΟΝ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ – ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ”

Μοίρασε το άρθρο!