Η Ειρήνη Μήτσιου υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος την παράταξη «Ανθρώπων Έργα»

Η Ειρήνη Μήτσιου υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Π. Τσακίρη και την παράταξη «Ανθρώπων Έργα»
Η Ειρήνη Μήτσιου, εκπαιδεύτρια ανηλίκων, ανακοινώνει ότι ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου στηρίζει τον Δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη και θα είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό του «Ανθρώπων Έργα».
Η Ειρήνη Μήτσιου αναφέρει:
«Όταν ένας παιδιόθεν φίλος και συμμαθητής μου προτείνει να συμμετέχω στην ομάδα του, σίγουρα ενεργοποιούμαι συναισθηματικά να τον συνδράμω.
Όταν ειδικά αυτός ο φίλος είναι ο Παντελής ο Τσακίρης, ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, που έχει ήδη καταγράψει μια πετυχημένη θητεία έργου και ετοιμάζεται για την επόμενη, δεν υπάρχει καμία δεύτερη σκέψη παρά μόνο η δράση.
Στηρίζω την επανεκλογή του Παντελή Τσακίρη για Δήμαρχο Ωραιοκάστρου γνωρίζοντας ότι είναι ο καταλληλότερος, ο πιο εργατικός και ο πιο αποτελεσματικός, ο άνθρωπος που θέλει και μπορεί να ΄΄κάνει τη δουλειά΄΄. Ανέκαθεν ήμουν άνθρωπος της ουσίας και εστίαζα πάντα στο τελικό αποτέλεσμα. Δεν έχει αξία να συμμετέχει κάποιος στα κοινά, αν δεν διαθέτει την ματιά του στραμμένη στο πώς μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο την εκάστοτε παρούσα κατάσταση.
Ως δημότης Ωραιοκάστρου, έχω τη δυνατότητα να σκεφτώ, να αξιολογήσω, να κρίνω και να συγκρίνω ποια νοοτροπία επικρατούσε για χρόνια και ποια νοοτροπία ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου κατάφερε σε μεγάλο βαθμό να εμφυσήσει στον τόπο μας: νοοτροπία ενότητας και ομοψυχίας γύρω από τον κοινό στόχο της ευημερίας όλων και όχι μόνο μερικών.

Αυτό είναι κάτι που έπρεπε να αλλάξει, ειδικά με αφορμή τη μετάβαση σε μια νέα, ΄΄καλλικρατική΄΄ πραγματικότητα. Το Ωραιόκαστρο, η Μυγδονία, η Καλλιθέα υπό την ηγεσία του δημάρχου δεν νοούνται ως χωριστές, αποκομμένες οντότητες, αλλά ζωντανά κύτταρα ενός ενιαίου, δυναμικού και εξωστρεφούς Δήμου που φροντίζει την καθημερινότητα, αλλά προετοιμάζει ταυτόχρονα και την επόμενη μέρα. Σε λιγότερο από τέσσερα χρόνια και με φοβερές δυσκολίες που κανένας δήμαρχος πριν τον Παντελή Τσακίρη δεν χρειάστηκε ποτέ να διαχειριστεί έγιναν έργα υποδομών, διεκδικήθηκαν πόροι από εθνικά και ευρωπαϊκά εργαλεία, άλλαξε η όψη του δημόσιου χώρου και μπήκαν γερά θεμέλια για έναν Δήμο που δεν κοιτάζει παθητικά τις εξελίξεις, αλλά τις διαμορφώνει.
΄΄Ανθρώπων Έργα΄΄, λοιπόν, συμμετέχω κι εγώ με την εμπειρία και τις δεξιότητες μου σε μια ομάδα δυνατή, ικανή κι έτοιμη να συνεχίσει τη διοίκηση του τόπου μας με στόχο τις βέλτιστες συνθήκες διαβίωσης και καθημερινότητας όλων των πολιτών του Καλλικρατικού Δήμου Ωραιοκάστρου. Για τους Ανθρώπους λοιπόν, με τους Ανθρώπους!».
«Υποδεχόμαστε και καλωσορίζουμε στην παράταξη ΄΄Ανθρώπων Έργα΄΄ την Ειρήνη Μήτσιου, μια ικανή και δραστήρια συνδημότισσά μας με πλούσια κοινωνική δράση. Προχωράμε από κοινού με την Ειρήνη με στόχο να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο τον Δήμο Ωραιοκάστρου», τονίζει ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου και επικεφαλής της παράταξης «Ανθρώπων Έργα», Παντελής Τσακίρης.

Μοίρασε το άρθρο!