Από τσίμπημα κουνουπιού με μολυσματική ασθένεια ο θάνατος της 20χρονης

Από τσίμπημα κουνουπιού με μολυσματική ασθένεια φέρεται να προκλήθηκε ο θάνατος της 20χρονης δοκίμου του Εμπορικού Ναυτικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το iefimerida, η 20χρονη Μαριάννα Τσίγκα φέρεται να έχασε τη ζωή της μετά από τσίμπημα μολυσμένου κουνουπιού, από το οποίο προκλήθηκαν πολλαπλά εγκεφαλικά.

Η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε από την Ινδία, όπου αρρώστησε, στην Αίγυπτο. Έπειτα, μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική και μετά σε νοσοκομείο της Αττικής, όπου κατέληξε στις 17 Σεπτεμβρίου.

Η είδηση του θανάτου της 20χρονης Μαριάννας Τσίγκα σκόρπισε θλίψη στο εμπορικό ναυτικό και στην Κω, από όπου κατάγεται η κοπέλα.

Τοπικά ΜΜΕ της Κω μετέδωσαν ότι η 20χρονη Μαριάννα Τσίγκα ήταν φοιτήτρια της Σχολής Πλοιάρχων της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Καλύμνου, και βρισκόταν σε υπερατλαντικό ταξίδι με εμπορικό πλοίο για να πάρει το δίπλωμά της.

Την Τετάρτη το τελευταίο αντίο – Κλειστοί οι παιδικοί σταθμοί Ζηπαρίου και Πυλίου

Η εξόδιος ακολουθία της Μαριάννας Τσίγκα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου στον τόπο καταγωγής της, στο Ζηπάρι της Κω. Το τελευταίο αντίο στην άτυχη κοπέλα θα πουν συγγενείς και φίλοι στον Ιερό Ναό Αναλήψεως στις 17:00.

Σε ένδειξη πένθους, κλειστοί θα παραμείνουν την ημέρα της κηδείας της Μαριάννας οι παιδικοί σταθμοί Ζηπαρίου και Πυλίου, καθώς η εκλιπούσα ήταν κόρη εργαζόμενης του Οργανισμού.

Τη θλίψη του για τον θάνατο της νεαρής δοκίμου του Εμπορικού Ναυτικού εξέφρασε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Χρήστος Στυλιανίδης, ο οποίος σε ανάρτησή του ανέφερε πως «η σκέψη όλων μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους της».

Μοίρασε το άρθρο!