
Μετά την επίθεση στο σπίτι του διατητή Άγγελου Ευαγγέλου, οι συνάδελφοί του φέρονται να αποφάσισαν την άμεση αποχή τους από τις υποχρεώσεις τους στην Σούπερ Λίγκα.
Συγκεκριμένα, οι Έλληνες ρέφερι σκοπεύουν να απέχουν από τους αγώνες της 17ης αγωνιστικής, στην οποία το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο ντέρμπι: το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός και το ΠΑΟΚ-Άρης.
ΕΠΟ: Ένας ακόμα κρίκο στην αλυσίδα των αθλιοτήτων
Την ίδια στιγμή, με ανακοίνωσή της η ΕΠΟ δηλώνει την καταδίκη της για την επίθεση στην οικεία του διαιτητή.
«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία καταδικάζει με τον πλέον απερίφραστο τρόπο την νέα, μαφιόζικου τύπου, επίθεση εις βάρος διαιτητή της Super League.
Πρόκειται για έναν ακόμα κρίκο στην αλυσίδα των αθλιοτήτων, μέσω των οποίων κάποιοι πιστεύουν ότι μπορούν να επιβάλουν τη θέλησή τους στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο.
Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει την απόλυτη στήριξή της στο σύνολο της Ελληνικής Διαιτησίας και καλεί την Ποδοσφαιρική οικογένεια της χώρας να απομονώσει όσους επενδύουν, μέσω τραμπουκισμών και τρομοκράτησης των ανθρώπων του ποδοσφαίρου, στην αποσταθεροποίηση του θεσμικού ρόλου της Ομοσπονδίας και τη διάλυση του Ελληνικού Ποδοσφαίρου».


