Απαραίτητη η γονική συναίνεση για όποιον παρακολουθεί τα ρεπορτάζ του δημοσιογραφίσκου

Είχαμε ξαναγράψει για τον γραφικό δημοσιογραφίσκο της λάσπης. Έναν ασήμαντο δημοσιογράφο που κουτσομπολεύει πολύ, αναπαράγοντας φήμες, νομίζοντας ότι με αυτό έχει και άποψη. Μικροπωλητής ειδήσεων και δημοσκοπήσεων, έγινε το φερέφωνο αναξιοπαθούντων δημάρχων. Ένα άτομο που έχει εξάρτηση με την παραπληροφόρηση ψάχνοντας τα θύματα του, αφού δεν έχει δουλέψει και κάπου σοβαρά για να τον ξέρουμε, απεναντίας όπου και αν προσπάθησε έφαγε πόρτα λόγω της ανεπάρκειάς του.

Ένας δημοσιογραφίσκος που ”πουλάει” ειδήσεις, χωρίς διασταυρωμένες πληροφορίες με σκοπό τον εντυπωσιασμό του κοινού, ασελγώντας απέναντι στην έγκυρη δημοσιογραφία. Δυστυχώς όμως έγινε χόμπι του, το να εξευτελίζει και να απαξιώνει αυτό το λειτούργημα, υπηρετώντας συγκεκριμένα κάθε φορά συμφέροντα του εκάστοτε εργοδότη του, συνήθως ”τελειωμένων” δημάρχων.

Του αρέσει να ζει από τις ζωές των άλλων. Το μότο του είναι «ήμουν κι εγώ εκεί», νομίζοντας ότι η δημοσιότητα τον κάνει σημαντικό. Κουτσομπολεύει πολύ και έχει γι αυτό άποψη. Ξέρει πολλά για πολλούς, πάντα βέβαια άνευ ουσίας. Αναπαράγει φήμες και πιστεύει πως έτσι δείχνει να έχει πολιτικό λόγο. Απαραίτητη η γονική συναίνεση για όποιον παρακολουθεί τα ρεπορτάζ του.

Μοίρασε το άρθρο!