ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ: «Ουστ! Να πας στη Θεσσαλονίκη να τα πεις αυτά»–«Τα ψηλοτάκουνά σας δεν φτάνουν στους δρόμους»

Τη στιγμή που ο Σταύρος Θεοδωράκης δήλωνε κατά την ομιλία του στη Βουλή ότι τάσσεται υπέρ της συμφωνίας για το Μακεδονικό και αναφερόμενος στη Θεσσαλονίκη, είπε ότι πρέπει να καταστεί επιχειρηματική πρωτεύουσα στα Βαλκάνια, παρενέβη μιλώντας εκτός μικροφώνου, η Κατερίνα Μάρκου -η οποία είχε εκλεγεί με το Ποτάμι και μετά την ανεξαρτητοποίησή της εντάχθηκε στη ΝΔ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κ. Μάρκου ακούστηκε να λέει «Ουστ! Να πας στη Θεσσαλονίκη να τα πεις αυτά».  Φανερά εκνευρισμένος, ο Σταύρος Θεοδωράκης, απάντησε: «Αφού τολμάτε και μιλάτε -αλλά η ευθύνη δεν είναι δική σας, είναι αυτών που σας πήραν- σας λέω ότι εγώ κυκλοφορώ όχι στα σαλόνια της Θεσσαλονίκης, αλλά στους δρόμους. Τα ψηλοτάκουνά σας δεν φτάνουν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, δεν σας έχουν φωτογραφίσει ποτέ στους δρόμους, αλλά μόνο στα σαλόνια. Να τους χαίρεστε τους νέους σας συμμάχους και να την χαίρεστε. Βγάλτε τις γόβες και πηγαίνετε στη Θεσσαλονίκη να ακούσετε τις απόψεις του κόσμου για αυτά που λέτε» τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

«Αντί να ντρέπεστε και να κρύβεστε πίσω από τις κολόνες, έχετε την τόλμη και μιλάτε» της είπε, κάνοντας την ερώτηση: «Δάνειο ζητήσατε από τη ΝΔ;».

Μοίρασε το άρθρο!