Πισίνες για να βουτήξετε στη Θεσσαλονίκη

Καλοκαίρι στην πόλη δε σημαίνει ότι θα πρέπει να αποχωριστείτε τη δροσιά μιας βουτιάς. Στη Θεσσαλονίκη οι πισίνες και τα pool bars δίνουν μια άλλη διάσταση στην καλοκαιρινή μας διάθεση και είναι μια εξαιρετική και κοντινή πρόταση όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει αλλά και όταν θέλεις κάτι διαφορετικό μετά τη δουλειά σου. Δείτε ορισμένες προτάσεις για να δροσιστείτε συνδυάζοντάς τες με καφεδάκι, snacks ή γεύμα αλλά και cocktails.

Στο roof του The Met Hotel, μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας στην πισίνα 20 μέτρων με θέα όλη τη Θεσσαλονίκη και το απέραντο γαλάζιο. Όση ώρα κάνετε τις βουτιές σας, το Sky Pool θα σας σερβίρει υπέροχα ροφήματα και cocktail, καθώς και καλοκαιρινές γαστριμαργικές δημιουργίες διά χειρός του Executive Chef του ξενοδοχείου – κ. Δημήτρη Τσανανά. Δείτε λεπτομέρειες και τιμές στην αναλυτική παρουσίαση.

Heaven Hotel

Σε απόσταση μόλις 15 λεπτών της ώρας από το κέντρο της Θεσσαλονίκης θα ξεφύγετε από την καθημερινότητα σε έναν επίγειο παράδεισο, τοποθετημένο στους καταπράσινους λόφους των Ταγαράδων. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που κάνουν το Heaven Hotel να ξεχωρίζει: Η πισίνα του, η μοναδική με αλμυρό νερό στην περιοχή, το ζεστό και χαμογελαστό προσωπικό, το όμορφο περιβάλλον. Τέλος η χαμηλή τιμή εισόδου, αποτελεί κίνητρο για να το επιλέξετε με την παρέα σας. Δείτε λεπτομέρειες και τιμές στην αναλυτική παρουσίαση.

Avalon

Στο Avalon hotel and pool βρήκαμε μια από τις πιο δημοφιλείς πισίνες της πόλης. Εδώ έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε το μπάνιο σας πίνοντας το καφεδάκι σας σε ένα χώρο γεμάτο πράσινο. Με ελάχιστη κατανάλωση στα 3.50€ και δωρεάν είσοδο, αποτελεί τον απόλυτο προορισμό εντός της πόλης. Τα Σαββατοκύριακα έχει barbeque. Δείτε λεπτομέρειες στην αναλυτική παρουσίαση

Waterland

To μεγαλύτερο υδάτινο πάρκο στην Ελλάδα μας υποδέχεται και φέτος στα 150 στρέμματα απόλυτης χαράς, αδρεναλίνης αλλά και χαλάρωσης. Ετοιμαστείτε να απολαύσετε πισίνες, τσουλήθρες, παιχνίδια και δεκάδες εκπληκτικές δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες, σε συνδυασμό με επιλογές για φαγητό και ροφήματα που θα σας κρατήσουν εκεί όλη τη μέρα! Βάλτε μαγιό και ζήστε την εμπειρία! Δείτε λεπτομέρειες για δωρεάν μεταφορά, τιμές και προσφορές στην αναλυτική παρουσίαση.

Capsis Roof Garden

Στο υπαίθριο roof garden του ξενοδοχείου Capsis, μια μικρή όαση δροσιάς μέσα στην πόλη σας περιμένει κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Δροσιστείτε στην πισίνα απολαμβάνοντας το καφέ σας, εξωτικά cocktails και χορταστικά γεύματα ελληνικής δημιουργικής κουζίνας σε προσιτές τιμές από  το Pool & Snack Bar. Δείτε λεπτομέρειες και τιμές στην αναλυτική παρουσίαση.

Aquarella pool bar

To Aquarella pool bar του Hotel Nikopolis διαθέτει μια από τις μεγαλύτερες πισίνες των Βαλκανίων (1.700 τ.μ) και αυτό είναι η αφορμή για να το επισκεφτεί κανείς! Εδώ απολαμβάνουμε δροσιστικά κοκτέιλ, αλλά και φρεσκοστυμμένους χυμούς, δροσερές σαλάτες, χορταστικά σάντουιτς και ζεστά πιάτα από την κουζίνα του Aquarella Bar. Μπορείτε να συνδυάσετε το μπάνιο σας και με υπηρεσίες spa από το Aqua Club Spa. Δείτε λεπτομέρειες και τιμές στην αναλυτική παρουσίαση.

Hyatt Regency Thessaloniki Pool 

Απολαμβάνετε το μπάνιο σας στην 1.200 μέτρων πισίνα του, διάφορες δραστηριότητες αλλά και δροσερά cocktails και προτάσεις για ελαφριά γεύματα δίπλα στο Oceana Pool Bar. Ιδανική επιλογή για όλη την οικογένεια καθώς διαθέτει και ξεχωριστή παιδική πισίνα. Δείτε λεπτομέρειες, τιμές και προσφορές στην αναλυτική παρουσίαση.

Ambassador Hotel Pool

Το μοναδικό design της, ο περιποιημένος και όμορφα διαμορφωμένος χώρος και το εξωτερικό bar, θα σας δημιουργήσουν την εντύπωση πως βρίσκεστε σε μέρη εξωτικά. Νιώστε την απόλυτη χαλάρωση πίνοντας ένα δροσιστικό cocktail, απολαύστε το μπάνιο σας ξέγνοιαστα λίγα χιλιόμετρα από τη Θεσσαλονίκη, στο Πλαγιάρι. Δείτε λεπτομέρειες, τιμές και προσφορές στην αναλυτική παρουσίαση.

Assembly Hotel

Το Assembly Hotel, έχει δημιουργήσει ένα σκηνικό χαλάρωσης και ηρεμίας μακριά από τους θορύβους της πόλης. Σας περιμένει σ’ έναν καταπράσινο λόφο σε μικρή απόσταση από το κέντρο, όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πισίνα του από το πρωί χωρίς καμία επιπλέον χρέωση για τη χρήση της ή τη χρήση της ξαπλώστρας. Μόνο ό,τι καταναλώσετε από το υπαίθριο bar ή από το εστιατόριο του ξενοδοχείου. Δείτε λεπτομέρειες στην αναλυτική παρουσίαση.

Μοίρασε το άρθρο!