ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2018: Δανία – Αυστραλία 1-1 Γαλλία – Περού 1-0 Αργεντινή – Κροατία 0-3

Δανία – Αυστραλία 1-1

Δανία και Αυστραλία αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στη «Σαμάρα Αρένα», στο πλαίσιο του 3ου ομίλου του Μουντιάλ 2018. Οι Σκανδιναβοί, οι οποίοι έφτασαν τους τέσσερις βαθμούς και χρειάζονται μία ισοπαλία απέναντι στη Γαλλία για να περάσουν, προηγήθηκαν στο 7ο λεπτό με τον Έρικσεν, αλλά οι «socceroos» ισοφάρισαν στο 38΄ με πέναλτι του Γέντινακ και έμειναν «ζωντανοί» στο κυνήγι της πρόκρισης, υπό την προϋπόθεση ότι θα νικήσουν την τελευταία αγωνιστική το Περού.

Γαλλία – Περού 1-0

Με τέρμα του Εμπαπέ στο 34΄ η Γαλλία επικράτησε 1-0 του Περού (3ος όμιλος-2η αγωνιστική) στην πόλη Εκατερίνμπουργκ για το Mουντιάλ 2018 της Ρωσίας. Η Γαλλία με τη νίκη αυτή εξασφάλισε την πρόκριση στους «16», ενώ το Περού αποκλείστηκε.

Την τελευταία αγωνιστική στον όμιλο θα γίνουν οι αγώνες (26/6) Δανία-Γαλλία στη Μόσχα και Αυστραλία-Περού στο Σότσι. Η Αυστραλία έχει κάποιες ελπίδες πρόκρισης, αρκεί να ηττηθεί η Δανία από τη Γαλλία και η ίδια να νικήσει το -αδιάφορο- Περού.

Αργεντινή – Κροατία 0-3

Η Κροατία έριξε στο… καναβάτσο τη φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014. Με εκπληκτική εμφάνιση η “χρβάτσκα” διέσυρε με 3-0 την Αργεντινή, προκρίθηκε στους “16” κι άφησε την παρέα του Μέσι να κάνει σενάρια πρόκρισης! Ρέμπιτς (53′), Μόντριτς (81′) και Ράκιτιτς (90+1′) πέτυχαν τα γκολ του… θριάμβου.

Μοίρασε το άρθρο!