Δηλαδή η Ντόρα ως τι θα συγχαρεί τον Ερντογαν; Ως δεσμώτη 2 Ελλήνων, ως λαθρέμπορο καυσίμων, ως δικτάτορα σουλτάνο, ως Τρομοκράτη ή ως συνεργάτη του ISIS;

 

Η Ντόρα Μπακογιάννη όπως έγινε γνωστό το Σάββατο, έλαβε πρόσκληση για να παρευρεθεί στην τελετή ορκωμοσίας του προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν που έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα. 

Η απόφασή της, ωστόσο να παρευρεθεί στην τελετή σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως. 
Η Ντόρα Μπακογιάννη απάντησε με μια ανάρτηση στο Twitter, εξηγώντας τους λόγους, τονίζοντας την ανάγκη διατήρηση ανοιχτών διαύλων επικοινωνίας με τη γείτονα. 

Η Ντόρα Μπακογιάννη συσχέτισε την παρουσία της εκεί με τη φυλάκιση των δύο Ελλήνων αξιωματικών, σημειώνοντας χαρακτηριστικά:
Θα παραστώ στην ορκωμοσία του Ερντογάν μετά από πρόσκλησή του. Βαθύτατα πιστεύω ότι ιδιαίτερα τις δύσκολες ώρες, όταν δύο Έλληνες αξιωματικοί μας βρίσκονται άδικα στις τουρκικές φυλακές, η διατήρηση διαύλων επικοινωνίας με την τουρκική ηγεσία είναι πράξη σοβαρότητας και ευθύνης».

Ντόρα Μπακογιάννη@Dora_Bakoyannis
 
 

Θα παραστώ στην ορκομωσία του Ερντογάν μετά από πρόσκλησή του. Βαθύτατα πιστεύω ότι ιδιαίτερα τις δύσκολες ώρες, όταν δύο Έλληνες αξιωματικοί μας βρίσκονται άδικα στις τουρκικές φυλακές, η διατήρηση διαύλων επικοινωνίας με την τουρκική ηγεσία είναι πράξη σοβαρότητας και ευθύνης.

Μοίρασε το άρθρο!