Πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη ο Σαββίδης την πρόκριση του ΠΑΟΚ στους τελικούς

T7Lep132Q11WrT49fDztaykFraaI7C2Wnyf7Un28

14/04/2016

Στο «PAOK Sports Arena» βρέθηκε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να παρακολουθήσει την τέταρτη αναμέτρηση του «Δικεφάλου» με τον Ολυμπιακό.

Όπως έκανε τη Δευτέρα (11/4), έτσι και σήμερα ο Ιβάν Σαββίδης βρέθηκε στο «PAOK Sports Arena» για να παρακολουθήσει από κοντά την τέταρτη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο των ημιτελικών της Volley League.
Ο μεγαλομέτοχος του ποδοσφαιρικού τμήματος του «Δικεφάλου» πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη με 3-1 σετ, και παράλληλα την πρόκριση της ομάδας στα τελικά της διοργάνωσης.

Έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Σεπέδα ο ΠΑΟΚ κατάφερε να επικρατήσει του Ολυμπιακού με 3-1 σετ και να πάρει την πρόκριση στους τελικούς της Volley League.

Άλλη μία συναρπαστική αναμέτρηση έδωσαν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός στο «PAOK Sports Arena», με τον πρώτο να πανηγυρίζει την τρίτη νίκη του (3-1 σετ) στη σειρά των ημιτελικών, πανηγυρίζοντας παράλληλα την πρόκριση στους τελικούς της Volley League!

Έτσι, το συγκρότημα του Γιάννη Καλμαζίδη θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τον δεύτερο σερί τίτλο του αντιμετωπίζοντας το νικητή του ζευγαριού Φοίνικας Σύρου-Κηφισιά.

Δυνατά μπήκε στο παρκέ ο Ολυμπιακός, ο οποίος παρά το προβάδισμα των γηπεδούχων κατάφερε να πάρει το πρώτο σετ στην αναμέτρηση.

Στο δεύτερο σετ οι «ερυθρόλευκοι» έχοντας και τη ψυχολογία με το μέρος τους προηγήθηκαν στο σκορ, ωστόσο ο «Δικέφαλος του Βορρά» ανέβασε την απόδοσή του ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Πόντο-πόντο πήγαιναν οι δύο ομάδες στο τρίτο σετ, με τον Σεπέδα να ανεβάζει απόδοση και να βοηθά την ομάδα του να προηγηθεί με 2-1.

Στο τέταρτο σετ ο ΠΑΟΚ ήταν φανερά ανώτερος του αντιπάλου του, καταφέρνοντας να πανηγυρίσει την πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης για δεύτερη σερί σεζόν.
Τα σετ: 22-25, 25-23, 25-22, 25-18

Πηγή: http://www.voria.gr

Μοίρασε το άρθρο!