Μετά την παρέμβαση του RealOraiokastro.gr Δημοτικούς Αστυνομικούς προσλαμβάνει ο Δ.Ωραιοκάστρου

Πριν λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 11 Ιανουαρίου, είχαμε μια ανάρτηση  με βασικό τίτλο: Ωραιόκαστρο ακούς; ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ,  για την επανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας στον Δήμο Νεάπολης Συκεών. Αυτό λοιπόν φαίνεται ότι στάθηκε αφορμή να ”ξυπνήσουν” οι διοικούντες του Δήμου Ωραιοκάστρου, και να ζητήσουν δέκα άτομα για Δημοτικούς Αστυνομικούς.

Τη Δημοτική Αστυνομία λοιπόν, επανασυστήνει ο Δήμος Ωραιοκάστρου και προσλαμβάνει δημοτικούς αστυνομικούς για τη στελέχωση της διεύθυνσης, όπως ανέφερε ο δήμαρχος, Παντελής Τσακίρης, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ATLAS TV.

‘Οπως είπε ο δήμαρχος «έχουμε 10 θέσεις στον Οργανισμό μας και έχουμε ζητήσει την κάλυψη των οργανισμών θέσεων», διευκρινίζοντας πως η Δημοτική Αστυνομία δεν θα λειτουργεί κατασταλτικά καθώς αυτό το ρόλο τον έχει η ΕΛΑΣ, αλλά περισσότερο αποτρεπτικά.

’Εχουμε τις χωματερές που μπορούν να επιβλέψουν, την κυκλοφοριακή ρύθμιση στο κέντρο του Ωραιοκάστρου και γενικότερα η παρουσία τους θα λειτουργεί αποτρεπτικά ως προς την παράνομη δραστηριότητα και βοηθητικά ως προς τις υπηρεσίες του Δήμου», κατέληξε ο κ.Τσακίρης.

Μοίρασε το άρθρο!