ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2018: Τυνησία – Αγγλία 1-2 Βέλγιο – Παναμάς 3-0 Σουηδία – Νότια Κορέα 1-0

Τυνησία – Αγγλία 1-2

Με την… υπογραφή του Χάρι Κέιν η Αγγλία κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 της Τυνησίας για την 1η αγωνιστική του 7ου ομίλου του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Ο αρχηγός των “Τριών Λιονταριών” σκόραρε στο 11′ και 91′ κι έδωσε στις καθυστερήσεις τους τρεις βαθμούς. Νωρίτερα είχε ισοφαρίσει η Τυνησία με πέναλτι του Σασί (35′), σε ένα ματς που η Αγγλία ήταν καλύτερη και είχε και δύο δοκάρια.

Βέλγιο – Παναμάς 3-0

Το Βέλγιο συνέχισε την επιτυχημένη παρουσία του στην πρεμιέρα των μουντιάλ, αφού επικράτησε 3-0 του Παναμά στην 1η αγωνιστική του 7ου ομίλου που έγινε στο Σότσι (Fisht Stadium) για το παγκόσμιο κύπελλο της Ρωσίας. Οι «κόκκινοι διάβολοι» που ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, σκόραραν στο 47΄ με τον Μέρτενς και στο 69΄, 75΄ με τον Λουκάκου.

Σουηδία – Νότια Κορέα 1-0

Χάρη σε ένα πέναλτι του Γκράνκιβστ στο 65΄, για τον καταλογισμό του οποίου χρειάστηκε η συμβολή του VAR, η Σουηδία επικράτησε 1-0 της Νότιας Κορέας στο Νίζνι Νόβγκοροντ, για την 1η αγωνιστική του Μουντιάλ. Με τη νίκη αυτή οι Σκανδιναβοί προπορεύονται μαζί με το Μεξικό στον 6ο όμιλο, έχοντας πίσω τους την κάτοχο του τίτλου Γερμανία.

Μοίρασε το άρθρο!