Θεσσαλονίκη: Έρχεται νέα αλυσίδα «γρήγορης μόδας»

Την… παλέτα των εμπορικών του σημάτων, αυτή τη φορά στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, αρχίζει να αναπτύσσει ο δυναμικός πολωνικός όμιλος ένδυσης LPP. O λόγος για το νεανικό brand, γυναικείων ενδυμάτων, υποδημάτων και αξεσουάρ,  Mohito,  που σήμερα διαθέτει ηλεκτρονικό κατάστημα στη χώρα μας. Αξίζει να σημειωθεί πως η διείσδυση του εν λόγω σήματος στη χώρα μας ξεκινά με πρώτο σταθμό στη Θεσσαλονίκη, με την οποία φλέρταρε το τελευταίο διάστημα, μέχρι να βρει το κατάλληλο κατάστημα για να τοποθετηθεί.

ΓΡΑΦΕΙ Η ΛΙΝΑ ΤΣΙΡΕΚΑ

Ο νέος χώρος που εκτείνεται σε τρία επίπεδα και σύντομα θα μπει στη διαδικασία διαμόρφωσης, βρίσκεται στην Αγίας Σοφίας 28,  στο κατάστημα που μέχρι πρόσφατα στέγαζε το Butlers, το οποίο μετακινήθηκε στις αρχές Ιουνίου στο εμπορικό κέντρο Πλατεία.  

Ποιος είναι ο όμιλος LPP

Ο πλέον κραταιός πολωνικός όμιλος η LPP S.A., που δημιουργήθηκε το 1991 και έχει έδρα το Γκντανσκ ξεδιπλώνει σταδιακά τα χαρτιά του στην ελληνική αγορά και δη της Θεσσαλονίκης. Έχοντας δημιουργήσει ηλεκτρονικά καταστήματα στη χώρα μας για τα brands που έχει υπό την ομπρέλα του ( Reserved, House, Cropp, Mohito, Sinsay) πρωτοσυστήθηκε με το ελληνικό καταναλωτικό κοινό με το brand Sinsay. Ο όμιλος LPP διαθέτει 2.847 καταστήματα σε Ευρώπη, Ασία και Μέση Ανατολή και περίπου 30.000 εργαζόμενους.

Το Mohito διαθέτει 234 καταστήματα και παρουσία σε 22 ευρωπαϊκές χώρες, στις περισσότερες εξ αυτών μέσω ηλεκτρονικών καταστημάτων. 

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, σύντομα να ακούσουμε νέα και για το πλέον δυνατό χαρτί του ομίλου, Reserved, την αλυσίδα γυναικείων και αντρικών ενδυμάτων και αξεσουάρ που κάποιοι αποκαλούν πολωνική Zara, και κινείται τιμολογιακά στα επίπεδα της δημοφιλούς  ισπανικού σήματος. Αξίζει να σημειωθεί πως στελέχη του πολωνικού ομίλου εδώ και καιρό σκανάρουν την Τσιμισκή και καλοβλέπουν κεντρικό εμβληματικό κτήριο – που παραμένει αδιάθετο – προκειμένου να αποκτήσει φυσικό κατάστημα καθώς επί του παρόντος έχει μόνο online κατάστημα.  

Πρόσφατα μάλιστα το Reserved επεκτάθηκε και στα είδη σπιτιού, τακτική που ακολουθούν και άλλες αλυσίδες που δίνουν έμφαση στην ένδυση (π.χ. Zara Home, Η&Μ, Mango Home). 

Μοίρασε το άρθρο!