50 φωτογραφίες από την μεγάλη πασαρέλα ανακυκλούμενων υλικών στη Νέα Παραλία!

Μοναδικές δημιουργίες από ανακυκλώσιμα υλικά παρέλασαν μπροστά στο άγαλμα του Μ.Αλεξάνδρου, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης για 5η συνεχόμενη χρονιά. Η ανατρεπτική πασαρέλα η οποία οργανώνεται από τους Φίλους της Νέας Παραλίας κατάφερε να γίνει θεσμός και σημείο αναφοράς σε εγχώριο και ξένο τύπο. 

Το ραντεβού είχε δοθεί για την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου στις 18:30 με φόντο τον Θερμαϊκό όπου οι σχεδιαστές παρουσίασαν τις δημιουργίες τους στην εκδήλωση «Νέα Παραλία – Νέα Πασαρέλα 5» φτιαγμένες αποκλειστικά από ανακυκλώσιμα υλικά.

Μια πρωτοβουλία που δίνει ακόμη μια φορά το κίνητρο και την ευκαιρία, οι δημιουργοί να ξεδιπλώσουν το ταλέντο και τη φαντασία τους και, με όχημα τη μόδα, να ευαισθητοποιήσουν το κοινό, όσον αφορά στο θέμα της ανακύκλωσης. 

Ήταν μια ανοιχτή πρόσκληση, μια μεγάλη γιορτή γεμάτη χρώματα, σχέδια και χαμόγελα λίγο πριν το ηλιοβασίλεμα, φτιαγμένη από ξεχασμένα, άχρηστα για πολλούς υλικά και τη χρυσόσκονη των ονείρων δημιουργικών ανθρώπων με όραμα, καινοτόμες ιδέες και καλλιτεχνικές ανησυχίες.

Μοίρασε το άρθρο!