Χαμός στο Twitter με παλιές αναρτήσεις της Πελώνης

Θέμα συζήτησης αποτελούν τις τελευταίες ώρες στο Twitter παλαιότερες αναρτήσεις που φέρεται να έχει κάνει η Αριστοτελία Πελώνη με τις οποίες ασκούσε στη ΝΔ και σε στελέχη της σημερινής κυβέρνησης. Είναι χαρακτηριστικό ότι το #Πελώνη_Σβήνε βρέθηκε στην κορυφή των τάσεων του ελληνικού Twitter, με τα σχόλια χρηστών του twitter να πέφτουν “βροχή”. Το ζήτημα ετέθη κατά τη διάρκεια της ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. Συγκεκριμένα, η κ. Πελώνη κλήθηκε να σχολιάσει παλαιότερες αναρτήσεις στο twitter για συγκεκριμένα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος που εκπροσωπεί σήμερα, ενώ ρωτήθηκε εάν τίθεται θέμα παραίτησής της και εάν συνεχίζει να έχει την ίδια άποψη με όσα έγραφε στο παρελθόν.

 “Για ποιο πράγμα εγκαλούμαι ακριβώς; Επειδή σχολίαζα σχεδόν δέκα χρόνια πριν, σε άλλο πλαίσιο, με τη δημοσιογραφική μου ιδιότητα , με την οποία έγραφα κιόλας και σε εφημερίδες όπως γνωρίζετε; Η μήπως εγκαλούμαι επειδή δεν έσβησα τα tweets όπως έκαναν άλλα πρόσωπα που εισήλθαν στη πολιτική; Θεωρώ αυτή η τακτική των τυμβωρύχων του διαδικτύου που θέλει να παίξει έναν ρόλο ιεράς εξέτασης είναι μια πολύ φθηνή τακτική που δείχνει και την απελπισία κάποιων” τόνισε η κ. Πελώνη.
 

Δείτε το βίντεο στο 8.50′

 

Κάποια όμως tweets της κ. Πελώνη αφορούσαν και στον ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του. Σε ένα από αυτά, το 2015 έγραφε: “Είναι Θεός ο Τσακαλώτος. Αυτό”. Γνωστός για το χιούμορ του ο κ. Τσακαλώτος, το ανέβασε στους λογαριασμούς του στα social media και σχολίασε με χιούμορ: “Υπερβάλλετε…”. Στο ίδιο μήκος κύματος και το tweet του Νίκου Παππά, στον οποίο επίσης είχε αναφερθεί με ανάρτησή της.

Η Αριστελία Πελώνη με αναρτήσεις της το παλαιότερα «κράζει» διάφορα στελέχη της ΝΔ. Στο στόχαστρό της μεταξύ άλλων ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Μάκης Βορίδης, ο Αντώνης Σαμαράς, η Σοφία Βούλτεψη και γενικά η μισή Νέα Δημοκρατία. Η κυβερνητική εκπρόσωπος εκτίθεται ανεπανόρθωτα με τα όσα γράφει και θα ήθελε σίγουρα να είχε ξεχάσει ή ακόμα καλύτερα να είχε εξαφανίσει διά παντός όσα έρχονται συνεχώς στην δημοσιότητα τις τελευταίες ώρες.

 

 

 

 

Μοίρασε το άρθρο!