“Φάρμακο” για τον Άρη το 2Χ2 με διπλό στο Βόλο

Ο Άρης πέρασε με νίκη (0-1) από το Βόλο μετά τον ντροπιαστικό αποκλεισμό από την Κόλος Κοβαλίβκα, κάνοντας το “δύο στα δύο” στο πρωτάθλημα.

Ο Μπρούνο Γκάμα κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος στο 16ο λεπτό, πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ του παιχνιδιού και καθορίζοντας το τελικό αποτέλεσμα στο Πανθεσσαλικό στάδιο για την 2η αγωνιστική της Super League.

Οι “κιτρινόμαυροι” που σήμερα αγωνίστηκαν με γαλάζιες εμφανίσεις, δεν ικανοποίησαν ιδιαίτερα με την απόδοσή τους, όμως κατάφεραν να πάρουν ένα διπλό… ηρεμίας που το είχαν ανάγκη μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό.

Την ομάδα παρακολούθησε από το γήπεδο και ο Άκης Μάντζιος που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία, καθώς έχει συμφωνήσει με τον Θόδωρο Καρυπίδη και απομένουν τα τυπικά για να ανακοινωθεί και επίσημα ως ο νέος προπονητής του Άρη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ακυρώθηκε γκολ του Βόλου στο 90΄, σε μία σωστή διαιτητική υπόδειξη μέσω VAR καθώς η μπάλα είχε περάσει την γραμμή του άουτ πριν την σέντρα για τον Τέκιο που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά.

Συνθέσεις:

ΒΟΛΟΣ (Ανχελ Λόπεθ): Γκαραβέλης, Τέκιο, Κολόμπο, Σάντσες, Φερράρι, Ριένστρα (79′ Γέντρισεκ), Τσοκάνης, Περέα (85′ Γκουαροτσένα), Μπαριέντος (46′ Μπαρτόλο), Μαρτίνες, Δουβίκας

ΑΡΗΣ (Τόλης Τερζής): Κουέστα, Σάκιτς (87′ Μπαγκαλιάνης), Γκανέα, Ντάτκοβιτς, Ρόουζ, Πατσέκο, Τζέγκο, Φετφατζίδης (64′ Μάνος), Γκάμα (87′ Χατζηπιρπιρίδης), Μπερτόγλιο (76′ Ματίγια), Λόπεζ (63′ Μαντσίνι)

Μοίρασε το άρθρο!