Τροχαίο έξω από τη Λητή – Επιχείρηση απεγκλωβισμού (φωτο)

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής, στο 1ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Λητής – Δρυμού, στη Θεσσαλονίκη.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και περίπου στις 23:00, όχημα εξετράπη της πορείας του και ανετράπη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο οδηγός.

Η Εθελοντική Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Δρυμού ενημερώθηκε για το συμβάν από οδηγό διερχόμενου οχήματος, η οποία έφτασε στο σημείο του τροχαίου με τρία οχήματα και οκτώ εθελοντές. Το κλιμάκιο πραγματοποίησε επιχείρηση απεγκλωβισμού του οδηγού.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Ιπποκράτειο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

Επί τόπου μετέβη και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ωστόσο δεν χρειάστηκε να επιχειρήσουν.

Δείτε φωτογραφίες:

Σε άμεση επέμβαση 3 οχήματα με 8 εθελοντές κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας από διερχόμενο για τροχαίο Δρυμό προς Λητή πλησίον από το εργοστάσιο κουφωμάτων.
Υπό άγνωστες συνθήκες ανατροπή οχήματος με εγκλωβισμένο και ελαφρύ τραυματισμό.
Πραγματοποιήθηκε απεγκλωβισμός από την Εθ.Ελ.Ο.Δ Δρυμού με τοποθέτηση αυχενικού κηδεμόνα και περιποίηση τραυμάτων ενω στην συνέχεια τον Παρέλαβε το ΕΚΑΒ έχοντας τις αισθήσεις του.
Στο σημείο έφτασε η Π.Υ και δύο οχήματα της Ε.Α.

Μπορεί να είναι εικόνα δρόμος
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και δρόμος
 
 
 

Μοίρασε το άρθρο!