Το Samsung Galaxy S23 θα σου χαρίσει επικές νυχτερινές λήψεις

Αδράξτε τη μέρα και αιχμαλωτίστε τη νύχτα

Τα πρόσφατα Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ και Galaxy S23 της Samsung δημιουργούν επικές, καθηλωτικές εμπειρίες που ξεπερνούν τα όρια του δυνατού σε ένα premium smartphone.

Μία από τις αναβαθμίσεις της σειράς Galaxy S23 που πρέπει να επισημανθεί είναι η κορυφαία καινοτομία της κάμερας που επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται φωτογραφίες και βίντεο  υψηλής ποιότητας οποτεδήποτε και οπουδήποτε.

Τώρα πλέον μπορείτε να πραγματοποιείτε λήψεις επαγγελματικού επιπέδου με αυθεντικά χρώματα και κάθε λεπτομέρεια, χάρη στην κύρια κάμερα 50MP,τους εκπληκτικούς φακούς της συσκευής και την τεχνολογία ΑΙ.

Αδράξτε τη μέρα και αιχμαλωτίστε τη νύχτα. Βγείτε με την κάμερα επαγγελματικού επιπέδου στο χέρι, εξοπλισμένη με αισθητήρα υψηλής ανάλυσης και έξυπνα pixel που απορροφούν το φως για καθαρά στιγμιότυπα, σχεδόν κάθε ώρα.

Η τεχνητή νοημοσύνη του Nightography διατηρεί τις λεπτομέρειες καθαρές, έτσι ώστε οι φωτογραφίες και τα βίντεο σε χαμηλό φωτισμό να είναι φωτεινά και πολύχρωμα από το σούρουπο μέχρι την αυγή και πάλι από την αρχή.

Επιπλέον, όλα τα μοντέλα της σειράς Galaxy S23 5G είναι επίσης εξοπλισμένα με τεχνολογία Detail Enhancer. Κατά τη λήψη σε συνθήκες οπίσθιου φωτισμού, τα αποτελέσματα είναι συχνά πολύ σκοτεινά, αλλά το Detail Enhancer μπορεί να κάνει τις φωτογραφίες πιο φωτεινές. Όταν τραβάτε φωτογραφίες από μεγάλη απόσταση, δεν είναι ασυνήθιστο τα αποτελέσματα να είναι θολά, αλλά το Detail Enhancer είναι σε θέση να κάνει τις φωτογραφίες πιο λεπτομερείς, ακόμη και όταν τις κάνετε μεγέθυνση .

Κατά τη λήψη φωτογραφιών πορτρέτου, η εστίαση είναι συχνά ένα δύσκολο πράγμα. Για να διασφαλίσει ότι οι χρήστες μπορούν να εστιάζουν την κάμερα πιο εύκολα όταν τραβούν  φωτογραφίες πορτρέτου, η Samsung έχει παράσχει το Galaxy S23 με  τεχνολογία Dual Pixel. Αυτό κάνει όλα τα pixel στον αισθητήρα εικόνας της κάμερας να έχουν δύο λειτουργίες ταυτόχρονα, δηλαδή την αυτόματη εστίαση και την «απορρόφηση» χρωμάτων.

Δεν είναι μόνο οι φωτογραφίες που κυριαρχούν στο σκοτάδι. Μπορείτε να έχετε και νυχτερινά βίντεο με ευκρίνεια. Τώρα, ακόμη και η εμπρόσθια κάμερα έχει τη δυνατότητα να καταγράφει καθαρά κλιπ από εσάς και τους φίλους σας μετά τη δύση του ηλίου.

Η ευρυγώνια κάμερα 50 MP συνεργάζεται με ένα ισχυρό τσιπ, που συνδυάζει γρήγορα καρέ για να εξάγει κομμάτια από το καθένα σε μια φωτογραφία υψηλής ανάλυσης. Προσθέστε και την τεχνολογία βελτίωσης λεπτομερειών και θα έχετε ποιότητα τόσο ευκρινή, που θα μπορείτε να συνεχίσετε να μεγεθύνετε την εικόνα.

Το Galaxy S23 Series όχι μόνο μπορεί να διασφαλίσει ότι κάθε φωτογραφία που τραβάει ο χρήστης έχει την καλύτερη ανάλυση, αλλά βοηθά επίσης τους χρήστες να λαμβάνουν βίντεο με την καλύτερη ποιότητα. Αν και εσείς θέλετε να αποκτήσετε το νέο  Galaxy S23 για επικές φωτογραφικές λήψεις, θα το βρείτε στo SHOPFLIX.gr όπως και όλα τα μοντέλα της Samsung. Τώρα μπορείτε να το αποκτήσετε σε έως 60 άτοκες δόσεις και η πλατφόρμα θα φροντίσει να σας παραδοθεί έγκαιρα σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε.

Μοίρασε το άρθρο!