Το RealOraiokastro.gr δίπλα στους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων 2020

Ευχόμαστε σε όλους τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων 2020, Καλή επιτυχία! Στο RealOraiokastro.gr θα αναρτώνται καθημερινά καθ΄όλη τη διάρκεια των εξετάσεων τα θέματα, οι λύσεις τους και ο σχολιασμός τους. Ειδήσεις, αρθρογραφία, θέματα και όλες οι πληροφορίες των Πανελλαδικών εξετάσεων σε καθημερινή βάση.  Γνωρίζουμε ότι προβάλλει έντονη η ανάγκη για στήριξη εφήβων και γονέων στη δοκιμασία αυτή. 

Οι πανελλαδικές εξετάσεις έχουν εξελιχθεί, για την πλειονότητα των οικογενειών, σε μια «αρένα», όπου έφηβοι δοκιμάζουν τις αντοχές τους και γονείς αναμετρούνται με τη δική τους αγωνία για το μέλλον των παιδιών τους. Κάπου στο βάθος, υπάρχει ο φόβος του εφήβου για την αποτυχία, διότι μπορεί να έχει μάθει ότι δεν έχει δικαίωμα να αποτύχει. Αλίμονο όμως εάν δεν κάνουμε λάθη και εάν δεν προσπαθούμε.

Όπως και σε όλη την διάρκεια της πανδημίας, είμαστε δίπλα στον άνθρωπο με την άμεση πληροφόρηση σε θέματα υγείας-και ευχαριστούμε όλους όσους επιλέγατε και επιλέγετε το RealOraiokastro.gr για την ενημέρωση σας- κάτι ανάλογο θα γίνει από πλευράς μας και σε όλη την διάρκεια των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Μοίρασε το άρθρο!