Το Φλοιοφάγο έντομο που αποδεκατίζει το Σέιχ Σου έφτασε στη Νέα Παραλία

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ο αρχιτέκτονας της Νέας Παραλίας κ. Πρόδρομος Νικηφορίδης σχετικά με τη δράση του φλοιοφάγου εντόμου που έχει καταστρέψει τα δέντρα του Σέιχ Σου.

Όπως δήλωσε ο κ. Νικηφορίδης με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το καταστροφικό αυτό έντομο έφτασε και στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.

Η ανάρτηση του κ. Νικηφορίδη

Το Φλοιοφαγο έντομο που αποδεκατίζει το Σέιχ Σου έφτασε στη Νέα Παραλία. 660 κουκουναριές κινδυνεύουν και ο Δήμος Θεσσαλονίκης κλαδεύει τα δέντρα της πόλης σε μία εποχή που απαγορεύονται οι κλαδευσεις από τη Μητέρα Φύση. Χτες το βράδυ ένας πολύ καλός μου φίλος και συνεργάτης μου έστειλε ένα μήνυμα sos. Το τελευταίο διάστημα έβλεπα δέντρα να ξεραίνονται και δεν μπορούσα να καταλάβω το λόγο. Εννοείται ότι σε οποιαδήποτε ερώτηση δεν θα υπήρχε απάντηση. Οι απαντήσεις δεν δίνονται σε μη χειροκροτητές. Πρέπει χτες τα δέντρα που έχουν προσβληθεί να απομακρυνθούν πριν είναι αργά. Δεν πιστεύω ότι δεν το γνωρίζει η αρμόδια υπηρεσία. Είναι πραγματικά εγκληματική η συμπεριφορά τους. Μερικές φορές σκέφτομαι ότι θέλουν να την εξοντώσουν τη Νέα Παραλία. Δεν εξηγούνται αλλιώς οι ενέργειες τους. Μετά το ναυάγιο του κήπου του Νερού και την αθλιότητα που μας σέρβιραν φοβάμαι πολύ ότι θα υπάρξουν και άλλα ναυάγια.

 

Μοίρασε το άρθρο!