Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας με την φοιτήτρια που σκοτώθηκε στο τροχαίο

Συγκλονίζει η τραγωδία με τη νεκρή 25χρονη, που σημειώθηκε στη Γαύδο, τα ξημερώματα της Κυριακής. Όλα έγιναν όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η νεαρή γυναίκα έπεσε σε γκρεμό, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Η 25χρονη φοιτήτρια στο Πολυτεχνείο της Κρήτης, με καταγωγή από την Κέρκυρα, εντοπίστηκε νεκρή μέσα στα συντρίμμια του αυτοκινήτου και για την ανάσυρση της σορού στήθηκε μεγάλη επιχείρηση, καθώς Πυροσβέστες χρειάστηκε να κατέβουν τον απότομο γκρεμό, ενώ το Λιμενικό είχε προσεγγίσει από τη θάλασσα.

 

Η σορός της 25χρονης ανασύρθηκε αργά το μεσημέρι και με το ΕΓ/ΟΓ “Σαμαριά” μεταφέρθηκε στην Χώρα Σφακίων και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Χανίων. Στο μεταξύ περίπου στις 14:00 μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στα Χανιά ο 40χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, που κατάγεται από το Ρέθυμνο και ο οποίος διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Χανίων. Πληροφορίες αναφέρουν πως έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

 Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας

Η 25χρονη σπούδαζε στην Αρχιτεκτονική σχολή του Πολυτεχνείου Κρήτης και της έμενε να περάσει ένα μάθημα προκειμένου να πάρει το πτυχίο της. Σύμφωνα με πληροφορίες, το περίεργο και τραγικό παιχνίδι της μοίρας, ήταν πως η 25χρονη είχε πάει στην Γαύδο όπου διέμενε για αρκετούς μήνες στο πλαίσιο αποκατάστασης της υγείας της, από άλλο τροχαίο ατύχημα στο οποίο είχε τραυματιστεί.

Πηγή: flashnews.gr, zarpanews.gr

Μοίρασε το άρθρο!