Το Μελισσοχώρι ο δεύτερος σταθμός του υποψηφίου δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Σκαρλάτου

Μήνυμα νίκης έστειλε από το Μελισσοχώρι όπου βρέθηκε χθες βράδυ ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Σκαρλάτος. Παρουσία πλήθος κόσμου ο επικεφαλής της «αν.α.σ.α» παρουσίασε τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού του, κυρίως για την περιοχή του Μελισσοχωρίου ενώ άσκησε δριμεία κριτική στην απερχόμενη δημοτική αρχή, την οποία και κατηγόρησε για αδιαφορία και απραξία.

«Εμείς στην «αν.α.σ.α» επιζητούμε την πράξη έναντι της εντύπωσης, το καθαρό σχέδιο έναντι των πελατειακών συναλλαγών, τις σύγχρονες πρακτικές έναντι των παλαιοκομματικών αντιλήψεων. Έχουμε σταθερές αξίες και τις υπηρετούμε με νέες πολιτικές. Δε θέλουμε να διχάσουμε το δήμο για να έχουμε την ευκαιρία να τον διοικήσουμε αλλά να τον ενώσουμε για να τον αλλάξουμε. Ενώνουμε δυνάμεις, γνώσεις, γενιές, ελπίδες», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σκαρλάτος.

«Θα εργαστούμε σκληρά, γιατί εμάς μας νοιάζει ο τόπος που ζούμε και μεγαλώνουν τα παιδιά μας. Μας ενδιαφέρει ο δήμος μας να πάει επιτέλους μπροστά και να δώσουμε ένα τέλος όλοι μαζί στην απραξία της απερχόμενης διοίκησης», τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου. «Μας ενδιαφέρει να έχουν όλες οι περιοχές νερό. Μας ενδιαφέρει να έχουν όλες οι περιοχές αποχέτευση. Μας ενδιαφέρει να έχουν όλοι οι δημότες μας πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες, να μπορούν να μετακινηθούν με αξιοπρέπεια. Μας ενδιαφέρει να έχουμε σχολεία σύγχρονα, να έχουμε υποδομές του 21ου αιώνα και όχι του 1970. Μας ενδιαφέρει να υπάρχουν δρόμοι, να υπάρχει συγκοινωνία, φωτισμός, διαχείριση απορριμμάτων. Μας ενδιαφέρουν τα αυτονόητα που στον δήμο μας δυστυχώς έγιναν ζητούμενα», συμπλήρωσε.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου αναφέρθηκε διεξοδικά στις δεσμεύσεις της παράταξής του ειδικά για την περιοχή του Μελισσοχωρίου. «Βασικές μας προτεραιότητες είναι η επίλυση του προβλήματος του νερού και η ολοκλήρωση των έργων της αποχέτευσης. Δίνουμε ένα τέλος στις εκκρεμότητες του παρελθόντος και δίνουμε μια «αν.α.σ.α» στον τόπο που κάποιοι άλλοι φαίνεται πως ξέχασαν», είπε ο κ. Σκαρλάτος.

Ο ίδιος αναφέρθηκε επίσης στη λειτουργία της ενδοδημοτικής συγκοινωνίας, μία πρόταση που ενώνει το Μελισσοχώρι με την έδρα του και δήμου και αντίστροφα μόλις σε 14’ λεπτά. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ. Σκαρλάτος και στη δημιουργία γραφείου αγροτικής και κτηνοτροφικής ανάπτυξης, την ίδρυση αποτεφρωτήρα νεκρών ζώων, κατασκευή μονάδας ενεργειακής αξιοποίησης ζωικών υποπροϊόντων καθώς και στον μηδενισμό των δημοτικών τελών των σταυλικών εγκαταστάσεων. «Βρισκόμαστε κοντά στους αγρότες και τους κτηνοτρόφους. Ξέρουμε τα προβλήματά σας. Δώστε μας τη δυνατότητα να τα λύσουμε. Ελάτε μαζί μας! Ο δήμος μας χρειάζεται αλλαγή! Αξίζετε περισσότερα, μπορούμε καλύτερα, κατέληξε ο κ. Σκαρλάτος.

 

Μοίρασε το άρθρο!