ΤΟ «ΑΝΤΙΟ»: Η εντιμότητα στην πολιτική είναι αποτέλεσμα της δύναμης, ενώ η υποκρισία αποτέλεσμα της αδυναμίας

Τρία από τα βασικά στελέχη της προηγούμενης διοίκησης, αποχαιρέτησαν μέσα από το προσωπικό τους προφίλ, όλους τους πολίτες και τους εργαζόμενους του Δήμου Ωραιοκάστρου, ευχαριστώντας τον πρώην δήμαρχο Αστέριο Γαβότση, για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο τους.

Εμείς να σταθούμε στην έντιμη στάση που κρατήσανε μετά την εκλογική μάχη, και δεν ενέδωσαν σε καμιά πίεση της σημερινής διοίκησης, αποδεχόμενοι κάποια καρέκλα. Τίμησαν με το παραπάνω όχι μόνο την ψήφο των πολιτών, αλλά τίμησαν και τα στελέχη της παράταξης τους, που στην συντριπτική τους πλειοψηφία, αισθάνονται προδομένοι με την στάση άλλων συμβούλων, που           «πραξικοπηματικά», χωρίς να μπουν καν στον κόπο να ενημερώσουν τα στελέχη και τους υποψηφίους της παράταξης τους, ακολουθούν τον άνθρωπο που προεκλογικά τους θεωρούσε ανίκανους. Βέβαια πολύ φοβόμαστε μήπως και στο τέλος δικαιωθεί.

Η εντιμότητα στην πολιτική είναι αποτέλεσμα της δύναμης, ενώ η υποκρισία αποτέλεσμα της αδυναμίας.
Ένα ταξίδι πού ξεκίνησε πρίν από πέντε χρόνια ακριβώς στη θέση τού Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων και Πολεοδομίας του Δήμου Ωραιοκάστρου έφτασε στο τέλος του. Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Αστεριο Γαβότση για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς πού με περιβάλλεται με την εκτίμηση σας και με αναδειξατε για τρίτη συνεχή φορά Δημοτικό Σύμβουλο. Την προσπάθεια μου την αφήνω στην κρίση σας. Μια μεγάλη συγγνώμη για όσους συνδημότες ζήτησαν την συνδρομή μου και δεν μπόρεσα να ανταποκριθώ. Εύχομαι στους συναδέλφους του νέου Δ.Σ καλή επιτυχία. Στη νέα Διοίκηση επίσης εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο της. Η παρακαταθήκη που αφήνουμε είναι μεγάλη και ελπίζω να αξιοποιηθεί όσο καλύτερα γίνεται.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΡΑΣΤΕΡΙΟΥ

 

Κλείνει σήμερα, ένας κύκλος πέντε ετών στην προεδρία της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, οι αναμνήσεις πολλές ευχάριστες και λιγότερο ευχάριστες, με συγκινήσεις , σχέδια , οράματα με πάρα πολύ αγώνα και σκληρή δουλειά, με πολλά όμως κέρδη σε ανθρώπινες γνωριμίες και ηθικές ανταμοιβές, το κυριότερο όμως ότι έβαλα ένα μικρό λιθαράκι στον τόπο μου όπως έκαναν και οι προγονοί μου.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω στο πολύ όμορφο αυτό ταξίδι τον άνθρωπο που με εμπιστεύθηκε την θέση αυτή τον Δήμαρχο Αστέριο Γαβότση, τους φίλους και τους συνεργάτες που με στήριξαν κυρίως την οικογένειά μου την μητέρα μου, και την σύζυγό μου στην υπομονή της όταν περνούσα ατελείωτες ώρες χωρίς να την μιλάω προσπαθώντας να βρω λύσεις !
Όλους τους φίλους που με τίμησαν με την ψήφο τους και πιστεύω ότι τους έκανα περήφανους γιαυτό. Επίσης όλα τα μέλη της Σχολικής Επιτροπής με τους οποίους είχαμε άριστη συνεργασία. Να ευχαριστήσω για την συνεργασία τους περισσότερους διευθυντές με κάποιους έγινα πολύ καλός φίλος , αλλά θα σταθώ σε αυτόν που δώσαμε τις πιο δύσκολες μάχες τον Βασίλη Μιχαηλίδη και τον Δημήτρη Στοίλη τον υπάλληλο της Σχολικής Επιτροπής που ήταν αφανής ήρωας σε όλη αυτήν την προσπάθεια

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΟΡΦΥΡΙΑΔΗΣ

 

Τρία χρόνια στο τιμόνι της Καλλιθέας ξεπέρασα τα όρια της προσπάθειας και τα όρια του εαυτού μου. Τρεις μήνες στην καθαριότητα του Δήμου και το έργο μου είναι τεράστιο, μίλησαν οι πράξεις. Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Αστεριο Γαβοτση για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου.
Τον Δήμαρχο Ηλία Ζιακουλη που με αναβάθμισε περαιτέρω.
Εύχομαι καλή επιτυχία στην νέα διοίκηση του Δήμου. Εύχομαι υγεία σ’ολους τους ανθρώπους του Δήμου, εργαζόμενους και πολίτες.
Εργάστηκα μέχρι την τελευταία ημέρα της θητείας μου και φεύγω με το κεφάλι ψηλά!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΟΛΟΥΣ!

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Μοίρασε το άρθρο!