ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ Γ. ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

αρχείο λήψης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ως κυβερνητικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ο Γιώργος Λαζαρίδης καυτηρίασε από το βήμα της Ολομέλειας την υποκριτική στάση των κομμάτων της αντιπολίτευσης, για την ψήφιση ή μη της τροπολογίας περί επανεξέτασης της αναγνώρισης από τις ελληνικές Αρχές της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης, για την οποία η ελληνική δικαιοσύνη έχει ήδη αποφασίσει τη μη αναγνώριση και τη διάλυσή της.

Ο Βουλευτής Θεσσαλονίκης στην τοποθέτησή του μίλησε για πολιτική σχιζοφρένεια των δύο κομμάτων της αντιπολίτευσης (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ), που παρά τη διάθεση στήριξης της επίμαχης τροπολογίας στάθηκαν για ακόμη μια φορά πολιτικά ανακόλουθοι καταψηφίζοντάς την, με μοναδικό τους στόχο την δημιουργία ανισορροπίας στην κυβερνητική συμπόρευση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Γιώργος Λαζαρίδης, «με τον ΣΥΡΙΖΑ έχουμε ιδεολογικές διαφορές, αλλά και ένα ιερό καθήκον, να διορθώσουμε και να κλείσουμε τις πληγές που προκάλεσε η συγκυβέρνηση η δική σας.

Το προνόμιο των σκοτεινών αιθουσών και των γκρίζων διαδρόμων ανήκουν σε άλλα κόμματα, όχι σε εμάς. Εμείς ό,τι είναι, ερχόμαστε εδώ και το συζητάμε. Δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα. Ακολουθούμε τις δημοκρατικές διαδικασίες. Άλλοι, παρά τις διαφωνίες τους τις ιδεολογικές, τα βρήκαν στο παρελθόν. Γιατί τα βρήκαν; Τα βρήκαν, προκειμένου να συγκαλύψουν.

Εμείς δεν έχουμε να συγκαλύψουμε τίποτα. Εμείς αποκαλύπτουμε σήμερα αυτά τα οποία προσπαθούσαν να συγκαλύψουν και ήταν πολλά. Γι’ αυτό ξέρουν από σκοτεινούς θαλάμους, από συσκέψεις μυστικές και «αφού συμφωνήσουμε μετά βγαίνουμε». Είχαν να κρύψουν αυτά που αποκαλύπτονται σιγά-σιγά για ΚΕΕΛΠΝΟ, ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ,NOVARTIS, για τις αρθροσκοπήσεις που τις χρέωναν στο τετραπλάσιο, την ΑΓΡΟΤΙΚΗ, κ.λ.π.».

Επίσης, σε απάντηση ισχυρισμών βουλευτή της ΝΔ, ο Γιώργος Λαζαρίδης δήλωσε: «Αισθανόμαστε άνετα ως κεντροδεξιοί συνεργαζόμενοι γιατί ουδείς, ούτε από εμάς ούτε από τον ΣΥΡΙΖΑ, μπορεί να κατηγορηθεί ότι έβαλε το δάχτυλο στο μέλι, σε αντίθεση με την προηγούμενη συγκυβέρνηση. Ας απαντήσουν από την αξιωματική αντιπολίτευση, αν νιώθουν άνετα ως μεταλλαγμένοι νεοφιλελεύθεροι συνεργαζόμενοι με το ΠΑΣΟΚ, το κόμμα το οποίο ανέκαθεν ήταν συνώνυμο της διαφθοράς και της διαπλοκής. Αυτοί πρέπει να απαντήσουν».

Ακολουθούν σχετικά video:

https://youtu.be/nHlL-ZblYBk

https://youtu.be/JGekpAmmdss

 

Μοίρασε το άρθρο!