Τοπική δημοσιογραφική μικρότητα, εν κατακλείδι… θλιβερή, πρωτίστως για σένα

Κι ενώ στο δημοτικό συμβούλιο Ωραιοκάστρου την Πέμπτη η συζήτηση εξελίσσονταν ομαλά για έργα πνοής στην περιοχή, ξαφνικά το κλίμα ανετράπη!

Πώς συνέβη αυτό; Απλά μάλλον κάποιοι ενοχλούνται όταν όλα βαίνουν καλώς!

Για παράδειγμα συζητήθηκε η δημιουργία ενός μεγάλου Εμπορικού Κέντρου στο κέντρο του Ωραιοκάστρου, το οποίο θα αναβαθμίσει την τοπική αγορά, η οποία εν μέσω ύφεσης, ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά. Επίσης τέθηκε επί τάπητος το έργο στον κόμβο της Γαλήνης, το μεγάλο έργο του κολυμβητηρίου, για το οποίο υπάρχει έτοιμη μελέτη βιωσιμότητας, το δάνειο του πληρώνεται εκ των μη εξόδων και μέχρι σήμερα αυτοί που κουνούν το δάχτυλο, εξανίστανται και διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους, κατά το παρελθόν, δεν είχαν  κατορθώσει να βρουν χρηματοδότηση να το εντάξουν γιατί πολύ απλά, και το γνωρίζουν πολύ καλά, μέχρι το 2027 δεν υπάρχει πρόγραμμα.

Επίσης ζητήθηκε το θέμα των διοδίων Ωραιοκάστρου και η προσφυγή στο ΣτΕ, το άλλο μεγάλο πρόβλημα, που ακούει στο όνομα «τιμές ζώνης» που καίνε πολλούς δημότες μας και αποφασίστηκε ότι θα ζητηθεί συνάντηση με την υφυπουργό Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου, κάτι που ήδη έγινε!

Και αφού όλα πάνε καλά… ξαφνικά δύο λέξεις – εν είδει πειράγματος- δια στόματος του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Αστέριου Γαβότση, ανάβουν το φιτίλι, που κρατούσε ήδη στα χέρια του δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης, με αφορμή το έργο του κολυμβητηρίου.

Και εκείνος καλά έκανε και κρατούσε το φιτίλι στα χέρια του. Αντιπολίτευση είναι… διαμαρτύρεται. Αν και κατά την γνώμη μας βλέποντας τον γολγοθά που έρχεται για όλους τους υποψηφίους εν όψη του προεκλογικού αγώνα, δεν θα πρέπει να υπάρχουν τόσο έντονες αντιδράσεις και φράσεις που δεν συνάδουν με έναν πολιτικό πολιτισμό που θα πρέπει να υπάρχει.

 Από την άλλη τώρα ο δημοσιογράφος που βρίσκεται σ΄ένα δημοτικό συμβούλιο στο οποίο συζητούνται σημαντικά έργα για την περιοχή, στην οποία κατοικεί και ο ίδιος, αυτό που έχει να προβάλλει είναι η στιγμή της «έκρηξης» από ένα πείραγμα του δημάρχου προς τον δημοτικό σύμβουλο, ο οποίος ήταν ήδη «φορτωμένος»; Καλά άντε κάποιοι από την αντιπολίτευση δεν έχουν τις αντοχές να ακούνε να γίνονται έργα στον Δήμο Ωραιοκάστρου, αυτός όμως;  

Υ.Γ Ειλικρινά, αυτό λέγεται αντικειμενική δημοσιογραφία;  Ειπώθηκαν τόσα σημαντικά θέματα, που αφορούν στην ανάπτυξη του τόπου, όπου ζεις, και συ εστίασες σ΄αυτή τη μικρότητα; Θα μου επιτρέψεις αγαπητέ μου αλλά αυτό λέγεται σκανδαλοθηρική δημοσιογραφία ή αλλιώς κίτρινη! Εν κατακλείδι… θλιβερή, πρωτίστως για σένα

 

 

Μοίρασε το άρθρο!