Τι έλεγε στην Αγγελική Νικολούλη ο 32χρονος πιλότος για την απώλεια της συζύγου του

Με παροιμιώδη ψυχραιμία και χωρίς κανέναν ενδοιασμό ο σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν που βρήκε ασφυκτικό θάνατο από τα ίδια του τα χέρια στα Γλυκά Νερά, έδειχνε με κάθε τρόπο ότι συνεργαζόταν πλήρως με τις αστυνομικές Αρχές, ότι περίμενε κι εκείνος με αγωνία τις εξελίξεις για να εντοπιστούν και να συλληφθούν οι “δράστες”, ενώ έκανε “στοχευμένες” δηλώσεις στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, υποστηρίζοντας ότι “οι αστυνομικοί κάνουν τη δουλειά τους” και ότι δεν θέλει να μιλάει παραπάνω για να μην εμποδίζεται η πορεία των ερευνών.

Μια καλοστημένη παράσταση για 38 ολόκληρες ημέρες, ώσπου τελικά χθες και έπειτα από οκτώ ώρες ανάκρισης, τελικά ο πιλότος, που λίγες ώρες νωρίτερα είχε σφιχταγκαλιάσει τη μητέρα της συζύγου του παρηγορώντας την, “έσπασε” και ομολόγησε τον φόνο. Τι έλεγε όμως, ο Μπάμπης στην Αγγελική Νικολούλη και την εκπομπή “Φως στο Τούνελ” λίγο καιρό πριν;

Ο ίδιος είχε αναφερθεί και στη σύμβουλο ψυχικής υγείας, Ελένη Μυλωνοπούλου. Μιλώντας στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη έλεγε:

“Πραγματικά δεν ξέρω ποιος σκέφτηκε ότι η ψυχολόγος που πήγαμε αφού γέννησε η γυναίκα μου έχει οποιαδήποτε σχέση με τη ληστεία. Έχω ακούσει εικασίες και εικασίες, αλλά ότι θα βοηθήσει η ψυχολόγος μας στο να βρεθούν οι δράστες, είναι με διαφορά η πιο άκυρη. Καταλαβαίνω ότι η έλλειψη στοιχείων μικρά μέσα αναπαράγουν ό,τι άσχετο ακούσουν αλλά εσείς που κάνετε τη δική σας έρευνα δεν είστε σε αυτήν την κατηγορία.

Κυρία Νικολούλη, σε αυτή τη φάση της έρευνας μου έχει ζητηθεί να μη δημοσιοποιούνται συγκεκριμένα στοιχεία γιατί παρερμηνεία από τον κόσμο μπορεί να δυσκολέψει ή να καθυστερήσει την έρευνα, κάτι που κανείς μας δε θέλει. Ακόμα και σε αξιόπιστη εκπομπή όπως η δική σας. Σε προσωπικό επίπεδο είμαι σε κακή κατάσταση για να μιλήσω για τη γυναίκα μου. Με πονάει και τώρα που σας γράφω αυτό το μήνυμα Ξέρω ότι θέλετε να βοηθήσετε όπως κάνετε πάντα. Σας ευχαριστώ».

Μοίρασε το άρθρο!